free download 78 travel guides written by experts

Gama de servicii de debitare laser in Romania

In 2020 sunt o gramada de servicii de taiere a metalelor si materialelor care sa te ajute sa te bucuri de proiecte reusite de fiecare data. Echipa Laser Processing iti vine acum in ajutorul tau cu gama de servicii profesionale de debitare laser pentru ca tu sa ai parte de proiecte reusite de fiecare data.

Pentru a te ajuta cat mai bine sa intelegi cum functioneaza aceste servicii de debitare cu laser am dezvoltat pentru tine un ghid de alegere a acestor servicii.

debitare laser

foto via site SKBS Romania

Procesele din intreaga lume de productie si procesare au avut parte de o dezvoltare si inovare in ultimii ani.

Metodele mai traditionale de taiere cu laser nu mai functioneaza asa de bine ca in trecut. In acest articol va vom arata care sunt avantajele cheie ale procesului de debitare laser oferit de echipa noastra.

1. Un proces fara contact

Asta inseamna ca raza laser nu va avea un contact direct cu materialul pe care se lucreaza, iar in loc sa topeasca incorect metalul, raza laser va taia cu precizie maxima. Asta inseamna ca avariile sunt mai mici si costul de mentenanta si reparatiile sunt mai mici.

2. Pe langa asta – debitarea cu laser are un consum mai mic de putere

Acesta este un avantaj major mai ales ca lumea cauta un mod de lucru mai eficient, mai rapid si mai eficient ca si costuri.

O masina de taiere cu laser foloseste in jur de 10kW de putere.

3. O metoda de taiere mai sigura fata de alte metode traditionale

Cu o nevoie mare de crestere a productiei si a eficientei, debitarea cu laser este o metoda mult mai buna de a taia diverse materiale pentru ca foloseste o raza laser foarte puternica pentru a taia.

Descopera si gama noastra de servicii profesionale de prelucrari mecanice prin care sa iti poti duce la final fericit orice fel de proiect.

Vezi pe site-ul SKBS Romania intreaga gama de conveioare, lifturi hidraulice si rampe de egalizare.

Articol de Marius T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *