free download 78 travel guides written by experts

Gama Apicosmetica Apidermaliv: 95% -100% ingrediente naturale

Complex Apicol “Veceslav Harnaj” întregește gama apicosmetică Apidermaliv cu ingrediente de origine naturală destinată îngrijirii și răsfățului. Gama Apidermaliv are 95%-100% ingrediente de origine naturală fără conservanți, coloranți și parafine cu ingrediente active produsele stupului. Pe lângă crema pentru ten normal Apidermaliv, din gamă mai fac parte: balsamul hrănitor pentru buze Apidermaliv, masca pentru față Apidermaliv, crema pentru câlcâie cu ulei essential de mentă și crema pentru câlcâie cu propolis.

Apidermaliv este o gamă de produse apicosmetice cu 95%- 100% ingrediente naturale ce are la bază beneficiile produselor stupului. Gama Apidermaliv se adresează iubitorilor produselor naturale, apicole și celor ce iși doresc un răsfăț cu bunătăți din stup precum lăptișorul de matcă și mierea, fără parabeni, coloranți și parafine.

Balsamul de buze Apidermaliv este un balsam hrănitor cu lăptișor de matcă, ulei de măslne și miere ce repară și răsfață chiar și cele mai uscate și deshidratate buze. Combinația de 100% ingrediente de origine naturală precum: ceara naturală de albine, lăptișorul de matcă, uleiul esențial de portocale catifelează și tratează buzele afectate de anotimpul rece. Mierea păstrează pielea buzelor hidratată un timp mai lung în timp ce lăptișorul de matcă acționează împotriva ridurilor. Pielea buzelor este hrănită și tratată dar și plăcut aromată.

Masca pentru față Apidermaliv este o mască hrănitoare adresată tenurilor uscate. Cu 100% ingrediente naturale, este un răsfăț regal pentru tenul matur și uscat. Ingredientele active: lăptișorul de matcă, uleiul de măsline, untul de shea și mierea sunt puternici aliați în lupta împotriva ridurilor accelerând circulația sângelui în țesuturi.

Crema pentru calcaie Apidermaliv este disponibilă în două variante: cremă reparatoare cu propolis și cremă de îngrijire cu ulei esențial de mentă. Fie că este vorba de acțiunea reparatoare a celei cu propolis sau acțiunea revigorantă a uleiului de esențial de mentă, crema pentru câlcâie Apidermaliv este un rasfăț asigurat de complexul de ingrediente naturale.

Gama Apidermaliv nu conține conservanți, coloranți și nici parafine. Produsele Complexului Apicol „Veceslav Harnaj” sunt testate dermatologic, făra a fi testate pe animale. Apidermaliv este o urmare firească a activității de peste 45 de ani în domeniul cosmeticelor bazate pe ingrediente apicole ale Complexului Apicol „Veceslav Harnaj”. Gama Apidermaliv este disponibilă în magazinul online al Complexului Apicol la adresa //magazin.complex-apicol.ro dar și la distribuitorii Complexului Apicol.

Despre Complex Apicol „Veceslav Harnaj”

Livrăm beneficiile produselor apicole către fiecare client, având 45 de ani de experiență și produse recunoscute în mai mult de 30 de țări. Îmbunătățim sănătatea consumatorilor prin avantajele consumului de produse ale stupului cu ajutorul unei game largi de produse cu ingrediente apicole: lăptișor de matcă, polen, propolis, ceară de albine. Lideri ai apiculturii din 1965, producem: miere de salcâm, miere poliflora, miere de tei, produse energovitalizante(polen, propolis, lăptișor de matca), oțet din miere si mere, produse cosmetice cu miere, lăptișor de matcă, ceară naturala și utilaje apicole.

Bucuresti, 09.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *