free download 78 travel guides written by experts

Gama Admin Construct – servicii complete in domeniul constructiilor si inchiriere utilaje constructii

Domeniul constructiilor inregistreaza performante foarte bune in Romania in ultima perioada, bucurandu-se chiar si de facilitati fiscale pe piata muncii. De altfel, singura amenintare este tocmai legata de forta de munca, in rest cererea este masiva. Antreprenorii din domeniul constructiilor, precum si studiile publicate in media indica faptul ca si in anul 2020 sectorul se va afla pe un trend ascendent, dupa ce in 2019 cresterile au fost impresionante.

Una dintre societatile foarte dinamice pe piata de constructii este Gama Admin Construct din Bucuresti, companie ce se apropie de pragul de 10 ani de experienta. Avand ca obiect principal de acticvitate “Lucrari de constructii civile”, societatea realizeaza servicii in domeniul constructiilor civile si industriale, avand in portofoliu chiar lucrari de extindere si reabilitare de apa si canalizare in mai multe judete, bransamente de canal si alimentare cu apa pentru consumatorii casnici si industriali.

“Dispunem de o importanta dotare tehnica capabila sa satisfaca si cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste calitatea si rapiditatea serviciilor prestate. Societatea Gama Admin Construct, cu ajutorul personalui angajat, are capacitatea tehnica, organizatorica si materiala de a executa o gama diversa de lucrari de constructii si amenajari, cum ar fi modernizari si extinderi retele de apa si canal, retele pluviale, reabilitare drumuri – turnat betoane, turnat covor asfaltic, borduri, reabilitare si modernizare strazi si trotuare – terasamente, covor bituminos, montat pavele, pardoseli elicopterizate, betoane amprentate si decorative, constructii de locuinte, reabilitari termice de locuinte si multe altele”, explica reprezentantii Gama Admin Construct.

excavator

foto via Gama Admin Construct

Astfel, se poate spune ca firma asigura servicii complete in domeniul constructiilor, mergand pana la amenajari interioare si asigurand si partea de instalatii electrice si sanitare. Despre seriozitatea cu care se abordeaza orice contract vorbesc de la sine calitatea vizibila a lucrarilor executate, dar si scrisorile de recomandare primite de la beneficiari, care pot fi puse la dispozitia altor potentiati clienti.

Interesant este ca societatea exceleaza si pe o nisa speciala, cea a inchirierilor de utilaje de constructii. Tocmai pentru ca cererea de lucrari este foarte mare, multe firme nu fac fata cu propriile utilaje sau nu au capacitatea de a investi intr-o flota proprie. Inchirieri utilaje constructii in Bucuresti, Ilfov sau in orice judet este nevoie – iata procedura 100% eficienta. Pe orice santier se pot utiliza astfel excavatoare, buldoexcavatoare, cilindri compactori, placi compactoare, miniincarcatoare, camioane si alte echipamente din categoria utilajelor de constructii.

Inchirierea se face in mod flexibil – se plateste pe perioada in care utilajele sunt inchiriate si deci folosite. Implicit, cei de la Gama Admin Construct au multi parteneri – clienti chiar din domeniul constructiilor, care isi eficientizeaza costurile la lucrari prin astfel de colaborari. Pe timpul iernii, firma asigura chiar servicii deszapezire, inchiriere echipamente pentru deszapezire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *