metalshow

Galeriile Noblesse lanseaza InSign – Interiors Signed By Famous Designers

Galeriile Noblesse lansează pe piața romanească proiectul InSign – Interiors Signed By Famous Designers, un concept complex care își propune încă de la început să promoveze si să susțină prin toate formele designul, în esența lui pură.

Prin acest proiect, clienții Galeriilor Noblesse vor beneficia începând din martie de noul serviciu InSign oferit în parteneriat cu designeri renumiti din țară și din străinatate. Printre designerii  parteneri  ce s-au alăturat deja serviciului  InSign oferit clientilor Galeriilor Noblesse se numară Andreea Sandu, Laura Ionescu și Simona Bonea. Serviciul Insign a fost creat din dorința de a oferi și mai multă valoare și profesionalism serviciilor puse la dispozitie clienților din rețeaua  Galeriilor Noblesse .

Loredana Preda, Manager Galeriile Noblesse: „Insign este primul proiect de acest fel oferit pe piața din România. Acest concept complex, care vine sa întregeasca imaginea Galeriilor Noblesse, s-a născut din  pasiunea și respectul nostru  pentru design, creativitate și originalitate. Conștientizând importanța adevăratului profesionist,  dedicăm acest proiect tuturor celor  care vor să se implice, profesionști și iubitori de design. Imaginea remarcabilă și platforma online insign.ro au fost  implementate de agenția noastră de brand, Infinit Solutions.”
InSign by Galeriile Noblesse va aduce pe piața locală colecții si piese semnate de designeri celebri, oferind astfel posibilitatea tuturor care își doresc un interior cu adevarat special să îl personalizeze prin alegerea unor piese ce poartă marca celor mai renumiți și apreciați creatori din domeniu. Una din particularitățile noului design brand InSign by Galeriile Noblesse este promovarea și prezentarea pieselor și colecțiilor din portofoliu din perspectiva designerilor care le-au creat, punând accentul pe viziunea acestora, un pionierat  pe piața din România.
Loredana Preda Manager Galeriile Noblesse: „Prin primul brand Galeriile Noblesse – Createur d`ambience am  dorit încă de la început să oferim clienților mai mult decât o gamă variată de mobilier și decorațiuni, ci un concept complex, coordonat între mobilier, textile, corpuri de iluminat, decorațiuni, astfel încât rezultatul să fie unul cu totul special, iar interiorul să exprime cu adevarat  sensibilitatea și personalitatea clientului.”

Indiferent de stilul abordat, oferta Galeriilor Noblesse este extrem de largă, lucrând cu peste 150 de furnizori în special din Italia, Spania, Franta, Germania, Anglia, de la un nivel mediu, la branduri exclusiviste foarte cunoscute.

Bucuresti, 08.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *