metalshow

Galeriile Noblesse anunta prima editie a Insign Awards

Începând cu 1 septembrie 2010 Insign by Galeriile Noblesse va premia, în cadrul Insign Awards, cele mai reușite proiecte de amenajări interioare realizate de designeri și arhitecți români în 2010. Insign Awards lansează de asemenea o provocare tinerilor aspiranți la o carieră în sfera designului interior, oferindu-le posibilitatea de a-și promova proiectele create în 2010, în cadrul competiției pentru un premiu special.

Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse: “Așa cum ne-am propus din momentul lansării Insign, continuăm inițiativa de a promova designul în toate formele sale. Insign Awards este o competiție prin care dorim să arătăm aprecierea față de designerii și arhitecții români și proiectele pe care le realizează. Vrem totodată să susținem tânăra generație printr-o secțiune specială pe care o lansăm în cadrul acestui concurs. Suntem siguri că Insign Awards va atrage cele mai interesante și creative interioare și va deveni, în fiecare an, un reper important în calendarul specialiștilor din domeniu, dar și o tradiție în aria evenimentelor pe care le promovăm.”

Designerii pot înscrie în competiție cel mai reprezentativ proiect de amenajare interioară realizat în 2010, indiferent de stilul abordat.

Toți cei care doresc să participe la concurs se pot înscrie pe site-ul www.insign.ro începând cu 1 septembrie 2010. Înscrierile se vor încheia pe 1 noiembrie, urmând ca la jumatatea lunii noiembrie să fie desemnați câștigătorii de către un juriu avizat, format din specialiști atât din România cât și din Europa.

Premiile constau în bani dar și în excursii în Europa la cei mai renumiti producători și designeri.

Concursul se adresează segmentului profesionist, provocând toți specialiștii în domeniu să înscrie în competiție cel mai reprezentativ proiect realizat în 2010, creație care se va bucura de recunoastere și apreciere.

InSign by Galeriile Noblesse pune la dispoziția clienților și o platformă complexă, fiind locul de întâlnire virtuală atât al profesioniștilor cât și al iubitorilor de design, degustători de creativitate și originalitate. Insign.ro beneficiază de asemenea de o interfață originală ce se înscrie în tiparele brandului promovat. Totodată, site-ul are o componentă tehnică avansată, meniul pus la dispoziția utilizatorilor oferă o multitudine de informații, de la interviuri cu designeri celebri, pâna la imagini cu ultimele colecții, branduri lansate si noutăți din domeniu.

Galeriile Noblesse au lansat pentru toți iubitorii de design interior, Insign Concept Store – un nou loc de întâlnire al profesioniștilor care își propune să se implice activ în arta designului și să creeze ambiente cu totul speciale.

CREATEUR D`AMBIENCE este conceptul propus de Galeriile Noblesse și se traduce prin dorința de a oferi clienților mai mult decât o gamă variată de mobilier și decoratiuni, printr-un un concept complex coordonat între mobilier, decorațiuni, textile, astfel încât rezultatul să fie unul cu totul special.

Bucuresti, 19.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *