metalshow

Galerie de arta de la LG

Primul frigider cu design artistic produs în serie
În curând şi alte aparate electrocasnice cu design inovator produse în serie

LG Electronics, lider mondial în domeniul aparaturii electrocasnice, lansează o nouă gamă de aparate electrocasnice care se ridică la nivel de artă. Celebrul pictor coreean Seung-rim Ha a revoluţionat designul produselor LG, combinând motivele florale cu cristalele Swarovski.

Renumitul pictor a conceput motivele florale pentru frigiderele şi maşinile de spălat LG, designerii companiei venind cu ideea de a le încrusta cristale Swarovski, oferindu-le astfel un aspect şi mai sofisticat. LG intenţionează să-şi extindă linia de produse cu accente artistice, incluzând atât maşini de spălat, aparate de aer condiţionat cât şi alte produse din gama de aparatură electrocasnică.

Frigiderul cu accente artistice este primul produs realizat în serie în Coreea, în colaborare cu artişti de renume din întreaga lume. Investiţia LG Electronics în acest proiect se ridică la 30 de milioane USD, compania reuşind să îmbine în mod spectaculos tehnologia şi arta. În scurt timp, LG va introduce pe piaţă un nou produs cu o estetică deosebită, realizat în colaborare cu cel mai apreciat designer industrial din Coreea, CEO al Inno Design, Dl. Young Se Kim.

“ Designul reprezintă o componentă extrem de importantă a filosofiei LG de a creea cele mai bune produse pentru clienţii noştri. Consumatorii moderni nu mai sunt atraşi doar de funcţii de o performanţă superioară când vine vorba de produsele achiziţionate, ci doresc acele produse care se integrează stilului propriei locuinţe. Noile produse LG vin ca răspuns la nevoile consumatorilor moderni şi reprezintă totodată rezultatul promisiunii LG de a crea produse premium care să aducă un plus de valoare în viaţa consumatorilor săi.” a declarat Young Ha Lee, Preşedinte şi CEO al companiei LG Electronics Digital Appliances.

Sub conceptul de “Design Management”, LG îşi reafirmă preocuparea de a pune accent pe design în fiecare etapă a evoluţiei unui produs – de la planning la consumer marketing communication şi servicii. În cursul acestui an, compania a câştigat un număr record de premii: la Reddot Design Awards, a obţinut premii la 20 de categorii inclusiv premiul pentru “Design Team of the Year Award” iar la IF Design Awards a câştigat premii la 11 categorii.

În funcţie de cerinţele consumatorilor, LG va lansa noul produs şi pe alte pieţe. Primele produse cu accente artistice de la LG sunt frigiderul, lansat în Coreea, maşina de spălat şi maşina de spălat vase.

Bucuresti, 19.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *