Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Galantis lanseaza o supriza pentru fani: “Pillow Fight”

Faimosul duo din Galantis, cunoscut datorita show-ului fascinant cu care isi surprind fanii in concerte, a lansat un nou single “Pillow Fight”.

Single-ul surprinde semnatura de productie, ritmurile Galantis, si un nou lyric video in care sunt suprapuse elemente funky si vintage de animatie, peste clipulete care surprind momente din concertele artistilor.

Acest material video marcheaza o premiera prin aparitia chipurilor celor doi, iar aceasta este o oportunitate de neegalat pentru a aduce fanii in lumea Galantis, un univers care combina cu succes punk rock-ul old school precum si beat-urile muzicii Suedeze.

Galantis se bucura in prezent de succesul celui mai recent single “Love On Me”, care a trecut peste 45 de milioane de stream-uri pe Spotify, si este pe locul 3 in Dance Radio in acest moment, debutul l-a facut direct pe locul 17.

Duo-ul a fost nominalizat la trei P3 Gold Awards si a castigat titlul de Producer of The Year la SKAP Awards.


Galantis este rezultatul colaborarii de succes dintre Christian Karlsson si Linus Eklow, cei doi impunand noi standarte in muzica dance. Albumul de debut Pharmacy a ajuns pe locul 1 in Billboard Dance album chart datorita hit-urilor precum “Peanut Butter Jelly” si “Runaway (U & I)”. Cel de-al doilea single a adus grupului o nominalizare Grammy la categoriile Best Dance Recording si Best Remixed Recording prin remixul de la Kaskade.

Recent, “No Money” a adunat peste 568 milioane de stream-uri la nivel global, a ajuns in primele 10 pozitii din iTunes in peste 43 de tari, si a strans peste 199 milioane de vizualizari pe YouTube.

Povestea Galantis a inceput in 2009, atunci cand Karlsson colabora pe partea de compozitie cu Madonna, Kylie Minogue, Katy Perry si Britney Spears “Toxic” a castigat un premiu Grammy pentru Best Dance Recording). Dupa ce si-a intersectat drumul cu cel al lui Eklow pentru remixul lui Miike Snow “Animal”, cei doi au continuat sa lucreze impreuna, iar asa a luat fiinta proiectul Galantis.

Stream: https://bigbeat.lnk.to/PillowFightPR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *