metalshow

Gala Unde Investim in 2009, in aceasta seara pe The Money Channel

2009 va fi anul investiţiilor sau al economiilor? În această seară are loc Gala “Unde investim în 2009? Cum economisim în 2009?". Daniel Apostol şi invitaţii săi, unii dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din România, vor analiza premizele, oportunităţile, dar şi pericolele ce ne aşteaptă în 2009.

La dezbaterea de la Palatul CEC, ce va fi transmisă în direct la The Money Channel începând cu ora 19, vor participa, alături de Daniel Apostol, moderatorul galei, realizatorii The Money Channel Sorin Freciu, Radu Soviani, Dan Suciu şi invitaţii lor, preşedintele CEC Radu Gheţea, preşedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri, Florin Pogonaru, director general AIG Life Asigurări România, Theodor Alexandrescu, preşedintele Unicredit Dan Pascariu, preşedintele Raiffeisen Bank Steven Groningen, Octavian Radu de la Diverta, CEO de la Vodafone Liliana Solomon, preşedintele UTI Grup Tiberiu Urdăreanu, Radu Georgescu de la GECAD, Dan Ostahie de la Altex, directorul de investiţii de la Interamerican, Radu Crăciun şi preşedintele Amcham, Alexandra Gatej.

Pe parcursul dezbaterii, reprezentanţii mediului de afaceri vor cauta cele mai bune răspunsuri la întrebarea “2009, un an de investiţii sau an de economii” şi vor încerca să definească cele mai importante direcţii de investiţie plecând, printre altele, de la starea macroeconomică şi prognozele oficiale pentru anul viitor.

Bucuresti, 18.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *