free download 78 travel guides written by experts

Gala Studentilor Romani din Strainatate

200 de tineri concurează pentru titlul de Studentul Român al Anului în Străinătate

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) anunță încheierea înscrierilor pentru Competiția Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate în anul universitar 2013-2014.

În Concurs, la cele opt categorii anunțate, s-au înscris 200 de studenți români din toate colțurile lumii. Concurenții provin de la unviersități de prestigiu internaţional, precum Massachusetts Institute of Technoly (MIT), Yale University, Imperial College London, University of Cambridge, University of Oxford, Université Paris-Sorbonne, dar nu numai.

Lista finaliștilor pentru fiecare categorie este disponibilă pe site-ul Galei Studenților Români din Străinătate accesând următorul link – www.gala.lsrs.ro/finalisti-2015.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate. La început de 2015, evenimentul va reuni la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti, studenți și tineri profesioniști, personalităţi din mediul academic și sectorul public, din mediul de afaceri şi cel neguvernamental. Totodată, la eveniment vor urca pe scenă tineri artiști români de renume internațional, alături de care invitații și membrii Ligii vor sărbători 6 ani de activitate a LSRS.

La eveniment sunt așteptați 800 de participanți, studenți și tineri profesioniști, personalităţi din mediul academic și sectorul public, din mediul de afaceri şi cel neguvernamental.

Gala LSRS 2015 va marca de asemenea și începerea activității Fundației C.A.E.S.A.R. (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români), proiect al Ligii Studenților Români din Străinătate început în 2011 și ajuns astăzi la maturitate și independență juridică.

Juriul competiției. Preselecţia celor 200 de studenţi, masteranzi şi doctoranzi înscrişi în Concurs a fost realizată într-o primă etapă de laureaţii ediţiilor precedente, care au decis finaliștii fiecărei categorii. Selecţia finală va fi realizată de către Marele Juriu, care este alcătuit din: Academician Dr. Ionel Valentin Vlad; Dr.h.c. Norman Manea; Dr. Florin Păun; Prof. Dr. Laurențiu Damian; Prof. Dr. Miron Bogdan; Academician Dr. Ionel Haiduc, Membru de Onoare al Comisiei de Evaluare a Premiilor LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate.

Vă invităm să premiem împreună excelența academică în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, în data de 8 ianuarie 2015 la Palatul Parlamentului. Rezervarea unui loc în sală este gratuită și se face completând formularul disponibil pe website-ul Galei (www.gala.lsrs.ro). Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza listelor de înscrieri.

Gala Studenţilor Români din Străinătate 2015 este un eveniment organizat cu sprijinul sponsorilor: Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP), Ernst & Young, CEC Bank, Voicu & Filipescu, British Council, BCR Asigurări de Viață, TAROM.

Parteneri logistici: Qual Media Group, Hotel IBIS Gara de Nord, Expres Național, Quartz Film, Silviu Pal Photography.

Parteneri media: Radio România Actualități, Radio România Cultural, Radio România Internațional, Adevărul, Ziare.com, Agerpres, Rador, Evenimentul Zilei, CasaMia TV, Revista Artout, Realitatea.net, AcademicLink, Edu-News, RomâniaPozitiva, Online Student, Diaspora Live, Edu-news, Studentie.ro, ȘtiriONG, AcademicLink, iQool.

Susținem și ne susțin: Inspire Group, Rotary, Rotaract, Succes pentru România, Fundația Dignitas, Clubul pentru România, Clubul Român pentru Relații Externe, Diplomație și Afaceri Europene (CRREDAE), Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Educativa, Juridice.ro, QS World Grad School Tour, Group of the European Youth for Change (GEYC), Uniunea Studenților din România (USR), Art Out, Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR), Gala Studenților Originari din Republica Moldova (GSORM), Federația Asociațiilor de Basarabeni din România (FAB), Asociația Federaliștilor Europeni din România, Association des États Généraux des Étudiants de l`Europe (AEGEE), Medierenet, Voluntari pentru Idei și Proiecte (VIP).

Bucuresti, 17.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *