free download 78 travel guides written by experts

Gala premiilor in educatie

BitDefender®, producătorul autohton de soluţii de securitate, va face parte din echipa de jurizare a evenimentului „Gala Premiilor în Educaţie”, organizat de Fundaţia Dinu Patriciu.

„Gala Premiilor în Educaţie” premiază oamenii, organizatiile şi nu în ultimul rând proiectele care au contribuit la îmbunătăţirea sistemului educaţional din România, fiind un proiect realizat de Fundaţia Dinu Patriciu cu scopul de a identifica, promova şi premia bunele practici în domeniul educaţiei.

„Gala Premiilor în Educaţie” este o competiţie naţională, în cadrul căreia vor fi acordate câte trei premii pentru fiecare din secţiunile de competiţie: „Profesorul anului” (învăţământ preuniversitar), „Elevul anului” (gimnaziu şi liceu), „Şcoala anului” (instituţii de stat sau private, inclusiv licee), „Profesorul anului” (învăţământ universitar), „Studentul anului” (ciclul de licenţă, master), „Facultatea anului” (instituţii de învăţământ de stat sau private), „Cercetatorul anului”, „Cel mai bun proiect educaţional” (iniţiat sau dezvoltat de un ONG sau instituţie de învăţământ), „ONG-ul anului” în domeniul educaţiei. În cadrul acestui concurs valoarea premiilor oferite de Fundaţia Dinu Patriciu este de 200,000 EUR.

"Preţuim cunoaşterea şi sustinem educaţia. În activitatea noastră am întâlnit oameni extraordinari, profesori adevăraţi, specialişti dar şi organizaţii care au reuşit să implementeze proiecte valoroase pentru cresterea eficientei sistemului educaţional. Prin acest eveniment, dorim să le oferim recunoaştere, să atragem atenţia asupra unor aspecte pozitive ale educaţiei şi să impulsionăm competiţia şi creativitatea în sistem" spune Tincuţa Baltag, Director General, Fundaţia Dinu Patriciu.

“Compania BitDefender este asociată cu proiecte ce vin în sprijinul comunităţii şi aduc beneficii şi noi oportunităţi oamenilor. BitDefender este un susţinator al educaţiei şi al studenţilor. Foarte mulţi dintre angajaţii noştri au venit de pe băncile facultăţii. Noi susţinem spiritul inovator şi creativitatea de aceea suntem leaderi iar prin participarea în acest proiect ne dorim să fim încă o dată alături de aceştia” a declarat Cornelia Fodor, Customer Service Manager, BitDefender.

Premiile vor fi acordate în cadrul “Galei Premiilor în Educaţie” care va avea loc la sfârşitul acestui an. Mai multe informaţii privind competiţia “Gala Premiilor în Educaţie” se regăsesc la adresa www.premiileineducatie.ro.

Bucuresti, 24.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *