free download 78 travel guides written by experts

Gala Premiilor de Excelenta TVR International, in direct la TVR1 si TVRi

Luni, 14 decembrie 2009, de la ora 21.10, va fi transmisă în direct Gala Premiilor de Excelenţă oferite de TVR Internaţional. Cea de-a VIII-a ediţie a evenimentului marchează împlinirea a 14 ani de  difuzare a programelor  realizate şi dedicate telespectatorilor români de pretutindeni, cu dorinţa  de a ajunge peste tot acolo unde bate o inimă de român.

Gala Premiilor de Excelenţă TVR Internaţional este o manifestare anuală dedicată personalităţilor şi proiectelor care au obţinut rezultate deosebite în promovarea imaginii României în lume. De-a lungul anilor, premiile de excelenţă acordate de TVR Internaţional au revenit unor mari personalităţi din România sau din străinătate, sportivi, diplomaţi, manageri şi oameni de afaceri, oameni de cultură, instituţii şi organizaţii, ansambluri artistice, etc.

Ediţia 2009 nu va face excepţie şi va celebra activitatea de succes în ultimele 12 luni a unor profesionişti din cele mai diverse domenii, promotori ai imaginii României, peste hotare. În cadrul ceremoniei de luni seara vor fi premiate personalităţi româneşti şi străine, vârfuri în ştiinţă, economie, cultură, sport şi nu în ultimul rând în politică.

Un premiu special va fi acordat de către publicul TVRi care, pe parcursul mai multor săptămâni, a avut posibilitatea de a vota on-line emisiunea preferată a postului.
Gazdele Galei vor fi: Iuliana Tudor şi Leonard  Miron, iar evenimentul va cuprinde şi momente artistice susţinute de artişti de marcă, precum: Millenium, Elena Cârstea, Tony Tomas şi Cross, Delia, Smiley, Alex, Irina Popa, The Marker, Keo, Animal X, Dida Drăgan&Proconsul.

Bucuresti, 13.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *