Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Gala de Tango

Duminica, 19 Decembrie 2010, ora 19:00

Ateneul Roman Bucuresti

Pe 19 decembrie 2010, artişti de prestigiu se reunesc pe scena Ateneului, intr-un regal de Tango cu implicaţii sociale. Ajuns la a unsprazecea editie, Gala "Craciun Pentru Toti este acum un reper cultural definitoriu pentru peisajul evenimentelor Bucurestene de sfarsit de an.

Si anul acesta Ateneul Roman va găzdui un spectacol de exceptie gindit să-i ajute pe cei care ar putea ca de-acum inainte sa duca mai departe traditia valorilor artistice Romanesti.

Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru Romania Ars XXI organizeaza an de an acest spectacol de calibru prin care incearcă să-i sprijine pe copiii supradotati, dar defavorizaţi, ai tarii. Regia muzicală a acestui program este semnată de Lucian Moraru, iar Ion Caramitru va fi amfitrionul spectacolului.

Evenimentul este sustinut sub Patronajul Ministerului Culturii si Cultelor iar beneficiile rezultate in urma vanzarii biletelor se vor dona catre programul de ajutorare a copiilor talentati muzicieni din scolile de muzica din Romania .

"O gala de de tango" va fi subiectul programului serii. Tangoul, un gen muzical si coregrafic atat de popular si atat de fascinant in ochii publicului, a capatat o foarte mare amploare in ultimii ani si in Romania reusind sa se re-clasicizeze in doar cativa ani.

Conceptul programului si desfasurarea spectacolului va atinge cote ce il caracterizeaza pentru un eveniment de exceptie in peisajul spectacolelor de sfarsit de an din Bucuresti.

Invitati vor fi :
TRAFFIC STRINGS, o trupa cu o expunerea internationala care va creea atmosfera sonora a serii
DEMO: //www.youtube.com/watch?v=axRxVYbTxs8
la care se vor adauga perechile de dansatori profesionisti de Tango din Romania:
Lucian Stan y Monica Surubariu demo : //www.youtube.com/watch?v=oUve0OpA6MA
si
Andreea TRASCU & Andrei BAICAN : //www.youtube.com/watch?v=WXuYf0Wg2SA&feature=related

Ion Caramitru va avea rolul de maestru al initierii si in stilu-i caracteristic, printr-o comunicare dezinhibata cu publicul, va luneca cu vocea in ritmul lasciv al acestui rege al senzualitătii speculand sau provocand auditorilor alternanţe de stări si trăiri incandescente

Cu siguranta seara va fi poate cel mai "seducător" moment al stagiunii Ateneului Roman.

Biletele se gasesc la
Casa de Bilete a Ateneului Roman tel: 021 315 68 75
si on-line la:
Eventim: //www.eventim.ro/ro/bilete/gala-craciun-pentru-toti-bucuresti-ateneul-roman-234679/performance.html
Bilete.ro: //bilete.ro/comanda.asp?eveniment=Tango+Finesse

Bucuresti, 17.11.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *