free download 78 travel guides written by experts

Gala de Premiere a Nominalizaților Effie Awards 2016 va avea loc pe 9 septembrie

Karel Vinck, Chief Digital Brands la Publicis One Belgium și Managing Director la Duval Guillaume prezintă Effie Talk 3 ȋn cadrul galei nominalizaților

Anul acesta, în competiția Romanian EFFIE Awards, 27 de agenții și companii au înscris 88 de campanii, pentru 60 de branduri.

Acestea vor fi evaluate în perioada următoare de către un juriu format din 90 de reprezentanți seniori ai industriei de marketing și comunicare din România. Paweł Tyszkiewicz, Chairman of Polish Effie Committee & CEO Polish Marketing Communications Association SAR, este cel care va conduce juriul festivalului împărțit în două runde distincte de jurizare. Campaniile vor fi evaluate din perspectiva rezultatelor de vânzări și a obiectivelor de comunicare atinse și depășite. 

Proiectele selectate la finalul primei runde de jurizare vor fi anunțate și aplaudate pe data de 9 septembrie, în cadrul Galei Nominalizaților EFFIE 2016, pe scena Sălii Auditorium, MNAR. Gazda evenimentului va fi Cătălin Ștefănescu.

Gala Nominalizaților EFFIE 2016  – prima de acest fel – va avea un format special – axat pe prezentarea primelor insight-uri rezultate din prima rundă de jurizare. Pe lângă nominalizații EFFIE 2016, vor fi prezentate cele mai proaspete insight-uri despre ingredientele-cheie care au stat ȋn spatele cazurilor care au intrat ȋn finală – puncte tari, dar și zonele care au fost mai slabe sau sugestiile juraților. Toate acestea vor fi ”sarea și piperul” Galei Nominalizaților EFFIE 2016.

Iar, pentru a continua tradiția EFFIE Talks, lansată ȋn primăvară –  ȋn cadrul Galei Nominalizaților EFFIE 2016 – vom avea al treilea EFFIE Talk  susținut de Karel Vinck, care ocupă pozițiile Chief Digital Brands la Publicis One Belgium și Managing Director la Duval Guillaume din 2004. Datorită lui Vinck, Duval Guillaume are în palmares 20 de premii EFFIE, 39 de trofee Cannes Lions și sute de distincții de la alte competiții naționale și internaționale.


Tema conferinței pe care o va susține în România este „Creative Effectiveness. Why it will be increasingly important”. Karel Vinck va explica de ce premiile EFFIE vor deveni din ce în ce mai importante în viitor. Într-o lume în care soluțiile digitale creează iluzia că pot înlocui creativitatea, el crede că EFFIE reprezintă dovada că în continuare o strategie creativă, puternică este cea care asigură cel mai mare impact asupra consumatorilor.

Şi, excepțional – pentru primul an de lansare – intrarea GALEI Nominalizaților EFFIE 2016 – va fi gratis pentru orice membru al comunității de marketing, publicitate, advertiseri sau membri academici interesați de industrie. Accesul la eveniment se face prin confirmarea prezenței pe adresa teodora.calin@institute.ro.

Mai multe detalii sunt oferite pe site-ul competiției: www.effie.ro și pe pagina de Facebook Effie România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *