free download 78 travel guides written by experts

Gabriela Cristea, vizita neasteptata in platoul “Te vreau langa mine”

Astazi, Gabriela Cristea a avut parte de o surpriza din partea copiilor de la Scoala Numarul 117 si de la Liceul Teoretic "Alexandru Odobleja". Cu ocazia programului "Scoala Altfel", copiii au avut prilejul de a vedea cum arata un studio de televiziune si de a-si intalni vedetele preferate.

Intr-una din pauzele de la filmarile pentru emisiunea "Te vreau langa mine", de la Kanal D, copiii au dat navala in studioul unde Gabriela Cristea se pregatea pentru transmisiunea live. Vedeta Kanal D a fost profund emotionata cand acestia au inconjurat-o si au asaltat-o cu intrebari.

"Intotdeauna cand vezi un grup de copii, ti se insenineaza ziua, mai ales cand sunt interesati de lucrurile pe care le faci. M-a surprins faptul ca erau extrem de cuminti, dornici de dialog si de a sti tot ce se intampla in spatele camerelor de luat vederi. La varsta lor, sunt atat de onesti incat daca vrei sa afli ceva despre o situatie, intreaba un copil si iti va raspunde cu o sinceritate debordanta", a spus Gabriela Cristea.

Nu ratati emisiunea "Te vreau langa mine", prezentata de Gabriela Cristea, de luni pana vineri, de la 13:30, si sambata, de la 16:00, la Kanal D.

Bucuresti, 06.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *