Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii „Te vreau langa mine”, si Cristina Sava, Directorul de Marketing si Comunicare Kanal D, premiate la Gala Femei de Succes 2016

Miercuri, 14 decembrie, in cadrul Galei Femei de Succes 2016, care a ajuns la cea de a 14-a editie, au fost decernate o serie de premii importante unor personalitati feminine care au demonstrat profesionalism si dedicare in domeniul in care activeaza. Kanal D a primit doua distinctii in cadrul ceremoniei: Gabriela Cristea a urcat pe scena, fiind desemnata Femeia anului in televiziunile in 2016, iar Cristina Sava a primit distinctia pentru Strategia de Marketing si Comunicare Kanal D.  Cu o strategie de programe si de comunicare remarcabile, Kanal D a avut o crestere spectaculoasa in peisajul media autohton, ajungand sa ocupe locul doi in Prime Time, in 2016, la nivelul publicului din intreaga tara si al celui de la orase.


„Rezultatele exceptionale ale Kanal D nu apartin unui singur om, cu unei intregi echipe, alturi de care ma simt foarte mandra!”, a spus Cristina Sava.


Printre personalitati care au urcat pe scena la Gala Femei de Succes 2016 au fost Tamara Buciuceanu, Margareta Paslaru, Stela Enache. Gabriela Cristea a avut parte de un moment foarte emotionat alaturi de Tamara Buciuceanu, una dintre cele mai iubite actrite ale romanilor de pretutindeni.

„Nu am visat vreodata ca o sa urc pe aceeasi scena alaturi de aceasta minunata actrita, Tamara Buciuceanu. Mi-am dorit mult sa fac o fotografie alaturi de domnia sa. M-am bucurat enorm cand m-a privit ca si cum m-ar cunoaste, bucurandu-se ca ma vede. Ce as putea sa imi mai doresc acum? E o femeie pe care o respect si pe care o iubesc!”, a spus Gabriela Cristea emotionata referitor la aceasta intalnire.

Tavi Clonda a fost alaturi Gabriela Cristea, sotia sa, care i-a multumit pentru sustinere, atat in viata personala, cat si in emisiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *