metalshow

Gabriel Gherghe, al patrulea finalist “iUmor”, decis de către telespectatori

Publicul a decis al patrulea finalist „iUmor”, emisiune difuzată în fiecare duminică, de la 20:00, la Antena 1

Momente dintre cele mai amuzante, hohote de râs şi multă voie bună au fost ingredientele unei seri încărcate de umor, în cadrul celei de-a patra ediţii a emisiunii „iUmor”, de la Antena 1.

Aşa cum era de aşteptat, personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei au stârnit tot felul de reacţii, iar de aici şi până la controverse a mai fost doar un pas. De la hohote de râs, la încrâncenare sau chiar nervi, de la părăsirea mesei juriului până la ameninţări de-a dreptul, de toate au trăit cei trei juraţi în compania concurenţilor ce au venit să îşi testeze umorul în emisiunea de la Antena 1. 

Telespectatorii au savurat momentele pline de umor jurizate de cei trei membri ai juriului, Delia, Mihai şi Cheloo, „iUmor” impunându-se ca lider de audienţă pe publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cu o audiență medie de 10,3 puncte de rating și 22,3% cotă de piață. Locul secund a fost ocupat de Pro Tv, care în acelaşi interval orar şi pe acelaşi target înregistra o audienţă medie de 8,9 puncte de rating şi 19,2% cotă de piaţă. Emisiunea difuzată de Antena 1 a fost urmărită de peste 2.186.000 de români în minutul de maximă audiență de la 21.49.  

În urma voturilor exprimate pe aplicaţia „iUmor”, telespectatorii au decis că cel de-al patrulea finalist al show-ului, care merge direct în marea finală este Gabriel Gherghe, concurentul cu un număr impecabil de stand up, căruia Delia i-a mărturisit că oricând ar alege acest gen, în defavoarea unui film, „şi dacă eşti şi talentat şi mă poţi scoate din ale mele, m-ai cucerit”, i-a mai spus jurata. „Eu sunt fascinat când vine cineva cu un stand up şi reuşeşte aici, în acest cadru, să fie ok şi să facă o conexiune cu publicul!”, i-a mărturisit Bendeac.

Gabriel le-a povestit juraţilor că de o lună de zile trăieşte din stand up, despre care Cheloo spune: „După mine, stand up-ul este foarte simplu. Îţi pregăteşti mingea, loveşti în ea şi mai dai şi gol!”. Bendeac, culmea, cel de care lui îi era cel mai frică, l-a felicitat: „Text foarte bine scris, foarte bine interpretat, ai o prezenţă foarte bună; foarte foarte bine!”, i-a spus juratul, iar Cheloo a punctat şi el: „Excelent! Sunt fascinat! E locul doi în topul meu personal în ultimele trei zile”.

În următoarea ediţie „iUmor”, difuzată marţi, 3 mai, de la 20:30, o nouă serie de concurenţi îşi testează umorul în cel mai nou episod al show-ului de comedie de la Antena 1. „iUmor” propune un sistem de vot cu totul diferit faţă de tot ce s-a văzut până acum în materie de jurazare. Concurenţii care au primit minimum doi „DA” de la juraţi au ocazia să fie votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va ajunge direct în marea finală a emisiunii „iUmor”. 

Sursa:Kantar Media   
Copyright:ARMADATA S.R.L.    
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National
Perioada 24 aprilie 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *