free download 78 travel guides written by experts

Gabriel Cotabita revine astazi cu “De unde vine iubirea”

A doua piesa a artistului dupa despartirea de VH2, “De unde vine iubirea” a fost compusa de Iulian Vrabete, basistul trupei Holograf si un vechi prieten al artistului.

” Cu mare drag va prezint noua mea piesa. Se numeste «De unde vine iubirea» si este o piesa vesela, pozitiva, plina de iubire si de speranta.

Autorul este cel mai vechi prieten al meu, Iulian Vrabete (basistul trupei Holograf). El s-a ocupat si de text si de scenariu.

Inregistrarea piesei a fost emotionanta, m-am intalnit cu vechi colegi cu care am colaborat inca de pe vremea cand faceam parte din trupele Redivivus si Vodevil. Ne stim atat de bine incat piesa ne-a iesit din prima.

Gabriel Cotabita, De unde vine iubirea

Pentru filmarea videoclipului am ales impreuna cu Gia Mura (location production) si cu Iulian doua locatii superbe. Prima se numeste Flavours in the Garden @ Clubul Diplomatic si a doua Hotel Lido By Phoenicia – hotel care si-a redeschis portile si si-a recapatat pozitia avuta cu ani in urma, aceea a unui hotel de lux.

In videoclip m-a onorat cu prezenta ei mereu incantatoare Dana Savuica, care alaturi de doi mai tineri colegi, Madalina Boroneant si Victor Bucur, au reusit sa ilustreze foarte bine ideea piesei – «… de unde nu stii, de unde nu crezi, de acolo apare iubirea si cand nu te astepti si nu mai crezi, vine dragostea».

Eu sunt tare mandru de ceea ce a iesit si sper sa va placa si dumneavoastra.” – Gabriel Cotabita

Unul dintre cei mai consacrati solisti si compozitori romani, Gabriel Cotabita a debutat in 1975 in muzica rock alaturi de grupul Redivivus, devenind in scurt timp o vedeta a genului. Au urmat recitale de exceptie pe scene importante din tara precum Festivalul de la Mamaia si Festivalul “Cerbul de aur”, ce i-au consolidat statutul in istoria muzicii din Romania.

In 2016, Gabriel Cotabita a primit Premiul de Excelenta Radio Romania la cea de-a XIV-a editie a Galei Premiilor Muzicale Radio România.

Gabriel Cotabita – De unde vine iubirea
Muzica si Text: Iulian Vrabete
Editor: Roton Music Publishing
© & (P) 2019 ROTON MUSIC
ISRC AUDIO: RO-ROT-19-15301
ISRC VIDEO: RO-ROV-19-15302

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *