metalshow

Gabriel Cotabita: “Am fost si eu in locul copiilor respinsi”

Gabriel Cotabita:Astazi, 17 septembrie, George Zafiu si Vlad Petreanu i-au avut invitati in matinalul “Desteptarea”, de la Europa FM, pe Gabriel Cotabita si Wilmark, juratii emisiunii “KIDSing”, care se difuzeaza in fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Vedetele Kanal D au dat desteptarea povestind despre show-ul “KIDSing”, difuzat in fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D. Gabriel Cotabita, supranumit si “lupul cel rau” de la “KIDSing”, a povestit ca de-a lungul carierei a trecut prin momente nu tocmai placute, in care i s-au inchis usi.

“Am fost si eu in locul copiilor respinsi; a fost foarte greu pentru ca am intalnit oameni care mi-au spus ca piesa mea nu intra pe radio… Exista oameni in lumea muzicala care o iau la modul personal, nu a fost cazul meu!”, a povestit artistul.

Juratul “KIDSing” a explicat ca prefera sa le spuna copiilor adevarul decat sa le intretina o iluzie.

“Incercam sa gasim copilul care are datele necesare pentru a deveni o vedeta completa. Decat sa minti un copil in ceea ce priveste posibilitatile lui artistice, este preferabil sa ii mentii visul ca exista Mos Craciun. De multe ori, copiii sunt pe scena din cauza prelungirii insatisfactiei din tinerete a parintilor”, a spus Gabriel Cotabita.

Spectacolul „KIDSing” continua in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D! Show-ul „KIDSing” este un format international de succes si unicul show autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor. “KIDSing” aduce pe micul ecran atmosfera marilor concerte si emotia legaturilor dintre parinti si copii. Din juriul “KIDSing” fac parte Antonia, Wilmark și Gabriel Cotabiță. Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu și Theo Rose, o tânără speranță a muzicii.

Bucuresti, 17.09.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *