free download 78 travel guides written by experts

G DATA Software a prezentat la CERF 2009

beneficiile pe care le aduce pe piata romaneasca 

Reprezentantii G Data Software si IT Sistem Services au desfasurat in cele trei zile de targ activitati demonstrative prin care au incercat sa prezinte avantajele si beneficiile pe care le ofera companiilor din Romania

G Data Software, lider mondial in domeniul securitatii  datelor, a sustinut in perioada 3-5 iunie prezentari in cadrul conferintelor de presa, demonstratii live in incinta standului si tombole cu premii constand in licente pentru unul si trei utilizatori valabile pe un an de zile, precum si obiecte promotionale inscriptionate cu sigla companiei.

« Pe ansamblu, suntem foarte multumiti de ceea ce ne-au oferit cele trei zile in care s-a desfasurat targul, cu atat mai mult cu cat a fost prima noastra participare. Numarul celor interesati de produsele noastre, dar si de un eventual parteneriat a fost satisfacator si am avut un feedback pozitiv si din partea presei », a declarat dl Ionut Tudor Lemnaru, General Manager IT Sistem Services.

Incurajatoare a fost si prezenta ministrului comunicatiilor si al societatii informationale, Gabriel Sandu, in cadrul standului G Data, unde a discutat cu reprezentantii companiei despre viitoarele actiuni pe care le va intreprinde pe timpul mandatului sau in vederea ridicarii nivelului de securitate al companiilor.
Prezentarea sustinuta de dl Helmut Reketat, International Sales Manager G Data, a starnit un real interes din partea presei si nu numai, fiind axata pe reliefarea avantajelor competitive pe care G Data le ofera si care sunt disponibile, de acum, si pentru piata din Romania.

Bucuresti, 10.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *