free download 78 travel guides written by experts

G Data isi arata iar sprijinul pentru studentii din Romania

G Data StudentSecurity 2012, Ediție limitată, la un preț modic

Prin campania „Licențe pentru studenți“ G Data luptă împotriva pirateriei și a protecției antivirus insuficiente pe care o oferă soluțiile gratuite și încurajează studenții să utilizeze soluții complet funcționale. Prin intermediul acestei campanii studenții și elevii de liceu își pot procura o soluție ce oferă protecție optimă împotriva tuturor amenințărilor de pe Internet la un preț de doar 26 lei cu TVA inclus. G Data StudentSecurity 2012, ediție limitată, este o soluție similară din punct de vedere funcțional cu G Data InternetSecurity și include toate modulele pe care le oferă o soluție plătită: firewall, AntiSpam, AntiPhishing, ParentalControl, AntiSpyware, protecție Online Banking, AntiHacking și, în plus, MobileSecurity pentru Android.

Așa cum se arată și în sondajul efectuat de G Data, în țările vest-europene numărul utilizatorilor de computere care nu folosesc o soluție plătită este foarte mare, fie că folosesc soluții gratuite, piratate sau navighează pe Internet fără niciun fel de protecție. În contextul creșterilor alarmante ale amenințărilor cibernetice semnalate de toți producătorii importanți de soluții de securitate, aceasta reprezintă un risc foarte mare atunci când vorbim despre datele noastre personale. Pentru un utilizator rezidențial este neplăcut să-și piardă amintirile, pozele sau alte documente stocate în computerul de acasă, însă pentru un student datele se schimbă atunci când pregătește un proiect important, o lucrare de diplomă sau de doctorat.

Venind în sprijinul studenților cu posibilități financiare limitate, G Data Software, împreună cu distribuitorul său oficial în România, AV Security Software Distribution, au pregătit o ediție specială cu care se adresează studenților și viitorilor studenți. Campania se va desfășura prin intermediul și cu ajutorul asociațiilor studenților și absolvenților filierelor francofone și anglofone din Facultatea de Inginerie în Limbi Străine din Universitatea ”Politehnică” București și va avea loc în showroom-ul organizat în mediateca facultății și online, prin partenerii media.

Pentru informații suplimentare despre regulamentul de participare și modalitățile de cumpărare ale licențelor puteți accesa link-urile //www.avsecurity.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=161&Itemid=444 //gdata.ipworkshop.ro/.

Bucuresti, 24.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *