free download 78 travel guides written by experts

G DATA InternetSecurity 2010 a obtinut locul intai la testele comparative

efectuate de « AV Comparatives » in luna mai
Produsul, prezentat in premiera si in Romania, impreuna cu intreaga suita de produse de securitate G DATA, a fost lansat si in Romania cu ocazia desfasurarii CERF 2009 

G Data Software, lider mondial in domeniul securitatii  datelor, reprezentat in Romania de IT Sistem Services, anunta rezultatele testelor comparative realizate de prestigioasa publicatie « AV Comparatives » in luna mai, unde a obtinut cea mai buna clasare dintre toate produsele prezente.

G Data a oferit cea mai buna solutie de detectare si indepartare a malware-ului si a obtinut cele mai bune rezultate, oferind mai multe elemente de protectie decat celelalte sisteme. G Data a avut cea mai mare rata de detectie identificand in medie 99 % dintre troieni, viermi, password-stealers si alte programe daunatoare, dand in acelasi timp dovada de cele mai putine rezultate fals-pozitive in materie de euristica. Sistemul a obtinut rezultate bune atunci cand a fost vorba de identificarea proactiva a malware-ului necunoscut fara semnatura.

Conform testului efectuat de « AV Comparatives », G Data InternetSecurity 2010 raspunde cel mai repede la atacuri majore intr-un timp foarte scurt. G Data scaneaza emailurile primite si ofera propriul sau instrument antispam. Interfata sa este cea mai avansata dintre cele vazute vreodata, permitand utilizatorilor experimentati posibilitatea de a personaliza setarile in amanuntime, dar fiind in acelasi timp usor de folosit de cei incepatori, avand inclus si controlul parental.
Va asteptam sa ne vizitati la CERF 2009 in pavilionul 15 standul 5102 si va invitam sa participati la prezentarea sustinuta in conferinta de presa, vineri la ora 10.30, de dl Helmut Reketat, International Sales Manager.

Bucuresti, 04.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *