free download 78 travel guides written by experts

G Data AV 2010 a preluat stafeta de la G Data 2009

a obtinut distinctia VB 100% cu cel mai bun rezultat final

Solutia de securitate destinata utilizatorilor individuali, a obtinut inca o certificare a performantelor sale potrivit publicatiei britanice Virus Bulletin, care a concluzionat: “G DATA a obtinut cu usurinta premiul VB100%”

G Data Software impreuna cu partenerul sau din Romania, IT Sistem Services anunta rezultatele obtinute in urma participarii produsului G Data AntiVirus 2010 la testele comparative efectuate de publicatia britanica Virus Bulletin, editia de august. Dintre toti cei 35 de participanti G Data AntiVirus 2010 a obtinut cel mai mare procent, in ceea ce priveste rata de detectie a programelor malware (99,57%) si cel mai bun rezultat final (RAP 85,4%).

Testele s-au desfasurat pe o platforma Windows Vista Business Edition, Service Pack 2, 32 de biti. La fel ca si in editia de aprilie G Data AntiVirus 2010 nu a avut nici o problema, in urma scanarii on-demand si on-access, cu virusii din categoriile WildList, Worm&bots si Polymorphic, unde a avut procente de 100%, numarul trojenilor nedetectati fiind extrem de mic. Deasemenea, numarul de rezultate fals-pozitive sau considerate suspecte a fost 0.

„Asa cum este bine cunoscut, in orice domeniu de activitate, e foarte greu sa ajungi in top, dar e si mai greu sa te mentii acolo. Prin rezultatele obtinute la aceste teste efectuate de Virus Bulletin, G Data a demonstrat inca o data de ce este cel mai premiat producator european de software antivirus din ultimii 5 ani.”, a declarat dl Ionut Alexandru Tudor-Lemnaru.

Bucuresti, 17.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *