free download 78 travel guides written by experts

G Data AntiVirus 2011, la pret de sarbatoare

Odată cu apropierea sfintelor sărbători de Paște, AV Security Software Distribution, împreună cu partenerul său de distribuție, IT Direct, a pregătit pentru utilizatorii casnici o promoție specială la unul dintre produsele de bază ale producătorului german G Data Software. G Data AntiVirus 2011, upgradabil gratuit la 2012, în versiunea ESD (licență electronică) va fi comercializat la un preț de aproximativ 55 ron cu TVA inclus prin intermediul partenerilor IT Direct.

Promoția celebrează oficializarea relației dintre distribuitorul oficial al G Data în România, AV Security, și IT Direct pentru distribuția la nivel național a soluțiilor din gama de end user G Data. De acum, prin intermediul IT Direct vor fi comercializate toate versiunile pe care G Data le oferă pieței: cutie, licență electronică și licență multiuser, iar stocul poate fi vizualizat în timp real.

Veștile bune nu se opresc aici: un utilizator care alege unul dintre produsele generației 2011, va beneficia de noutățile noii generații odată cu lansarea acesteia, la sfârșitul lunii mai. Printre cele mai importante noi caracteristici și module care vor completa soluțiile G Data se află MobileSecurity pentru Android, Idle Scan, protecția proactivă îmbunătățită împotriva Troienilor bancari, posibilități multiple de backup (în funcție de versiunea), precum și o nouă interfață, redesenată.

Bucuresti, 14.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *