free download 78 travel guides written by experts

FunGift.ro sarbatoreste 9 ani de cadouri

Pe 7 aprilie, FunGift.ro aniverseaza 9 ani alaturi de voi si peste 51,000 de comenzi livrate. Am sarbatorit alaturi de clientii nostri cu fiecare ocazie speciala, aniversari, Craciun, Paste, Ziua Indragostitilor, zile onomastice si i-am ajutat sa ofere celor dragi cadouri de neuitat. Au fost 9 ani de cadouri, 9 ani de zambete, 9 ani de munca si cel mai important am sarbatorit si ne-am bucurat alaturi de voi cu fiecare ocazie speciala, livrand zeci de mii de cadouri in toata tara si onorand comenzile in 24 de ore la destinatie!

Cu aceasta ocazie, pentru toti cei care vor sa ne transmita gandurile bune, am pregatit un concurs pe pagina noastra de Facebook pentru cei care au fost alaturi de noi in cei 9 ani de FunGift.ro. Asteptam din partea tuturor o urare pentru ziua FunGift.ro. Cele mai originale 9 urari vor fi premiate de juriul format din intreaga echipa cu cate un cupon cadou in valoare de 100 Ron pe FunGift.ro. Detaliile privind concursul aniversar 9 ani de cadouri cu FunGift.ro si regulament le puteti obtine pe pagina de Facebook FunGift.ro.

Mai mult, cu ocazia aniversarii, in luna aprilie FunGift.ro ofera livrare gratuita pentru cadouri in orasele de resedinta FanCourier, astfel incat sa pregatiti la timp cadourile pentru Florii, de Paste si cu ocazia Sf. Gheorghe!

La multi ani noua si la cat mai multe cadouri inspirate!

Bucuresti, 03.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *