free download 78 travel guides written by experts

FunGift.ro a ajuns la comanda 40,000 si lanseaza Catalogul de Craciun

FunGift.ro, cel mai mare magazin online de cadouri din Romania din 2005, a ajuns la comanda numarul 40,000 si lanseaza Catalogul de Craciun!

Comanda 40,000 a plecat catre Iasi impreuna cu o surpriza pentru client din partea echipei FunGift.ro. In spatele acestui numar se afla 7 ani de munca, 40,000 de colete livrate, mii si mii de ore lucrate, mult efort depus din partea echipei FunGift.ro si multe zambete aduse de cadouri clientilor. Este o realizare frumoasa pentru acest proiect, de-a lungul timpului reusind sa fie aproape de clienti prin calitatea serviciilor si a produselor, cu speranta de a ramane in topul preferintelor clientilor in materie de cadouri pentru cei dragi.

Pentru a sarbatori aceasta realizare si pentru a intampina nevoile clientilor, FunGift.ro a inceput pregatirile din timp pentru Craciun. FunGift.ro s-a gandit ca "misiunea" de anul acesta sa fie mai usoara si s-a pregatit de Craciun cu un catalog special pe website cu cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi, cadouri amuzante si originale care se asorteaza cu spiritul Craciunului. Braduti, ornamente, figurine festive, bijuterii, globuri si multe alte cadouri in ton cu Sarbatorile de Iarna sunt disponibile in catalogul de Craciun, pregatite pentru cei dragi.

De asemenea, FunGift.ro este alaturi si de companii cu un Catalog Corporate pentru Craciun, pentru ca stie cat de importanti sunt oamenii pentru afacerea ta si a pregatit cele mai frumoase cadouri corporate de Craciun pentru a iesi din tiparul cadourilor cu care ne-am obisnuit in fiecare an. Odata stabilite produsele si termenul de livrare, vom porni o frumoasa colaborare, prin care vei arata ca apreciezi valoarea oamenilor din spatele succesului afacerii tale!

Va asteptam pe FunGift.ro pentru a alege cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi!

Despre FunGift.ro

Cu peste 40,000 de comenzi inregistrate, FunGift.ro este cel mai mare magazin online de cadouri din Romania.Dezvoltat de o echipa decisa si motivata sa ofere un plus de valoare comertului online, este constant in cautarea calitatii in tot ceea ce inseamna comert electronic autohton.

FunGift.ro a castigat sectiunea comert electronic a festivalului de comunicare digitata Internetics in 2005, 2007 si 2008, in 2007 este ales Magazinul Anului la Gala Premiilor in eCommerce din Romania si in 2008 castiga la Internetics "Best of Show".

La FunGift.ro ai garantia satisfactiei totale, ai livrare in 24 de ore, ai respectul pe care-l meriti.

office@fungift.ro
//www.fungift.ro

Bucuresti, 06.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *