free download 78 travel guides written by experts

Fundatia VIER PFOTEN si Primaria Generala a Capitalei vor continua sa sterilizeze cainii fara stapan

din Bucuresti!

Reprezentantii fundatiei pentru protectia animalelor VIER PFOTEN Romania au sterilizat din toamna anului trecut si pana la sfarsitul lunii februarie peste 3000 de caini.

Proiectul Stray Animal Care va reincepe in Bucuresti la inceputul lunii Aprilie 2011, ca urmare a semnarii unui nou protocol de colaborare cu Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor din cadrul Primariei Generala a Capitalei. De aceasta data, in programul de sterilizare a animalelor fara stapan vor fi folosite si cele doua clinici mobile ale fundatiei VIER PFOTEN, clinici ce vor fi amplasate la periferia orasului. Impreuna cu ASPA si Primaria Generala a Capitalei, VIER PFOTEN va derula si o campanie de informare a cetatenilor in privinta cainilor fara stapan de pe strazile Capitalei dar si solutia optima pentru reducerea numarului acestora.

Procedurile chirurgicale de sterilizare nu vor mai avea loc in adapostul municipalitatii din Theodor Pallady, ci intr-o zona centrala, pentru a veni in sprijinul cetatenilor. Medicamentele, materialele sanitar-vetrerinare si forta de munca apartin in totalitate VIER PFOTEN si costurile acestora vor fi suportate din fonduri proprii pe toata durata proiectului.

Activitatea se va desfasura in baza protocolului de colaborare care prevede ca VIER PFOTEN se angajeaza sa sterilizeze gratuit cainii fara stapan, iar Primaria Generala garanteaza faptul ca angajatii, contractorii si subcontractorii sai nu vor initia actiuni de ucidere, maltratare sau otravire a animalelor fara stapan.

VIER PFOTEN Romania solicita sprijinul cetatenilor pentru implementarea acestui proiect menit sa rezolve pe termen lung, prin singura metoda viabila, problema cainilor fara stapan si felicita autoritatile din Bucuresti pentru responsabilitatea de care dau dovada prin aceasta alegere.

Solicitarile din partea cetatenilor se primesc la tel. 021 311 25 98.

Bucuresti, 03.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *