metalshow

Fundatia Radio Romania – lansare de carte

Fundatia Radio Romania organizeaza vineri, 2 iulie 2010, ora 11.00, la Centrul de Presa al Radio Romania, lansarea volumului postum de versuri „Tipat zidit”, semnat Sebastian Sarca.

Vor lua cuvantul scriitorii Geo Vasile, Tudor Calui Zarojanu, George Mircea si Constantin Stan.

De numele lui Sebastian Sarca sunt legate, inca din anul 1969, emisiuni de mare succes precum “Caruselul iubirii”, difuzata la Radio Romania Actualitati, „Manuscris radiofonic” si „Tezaur”, difuzate la Radio Romania Cultural, „Telefonul de noapte” si „Vorbeste-mi despre tine”, difuzate pe Postul Radio Romania Tineret.

Membru al Uniunii Scriitorilor si director exectutiv al Fundatiei Radio Romania, Sebastian Sarca este autorul volumelor „Colectionarul de iluzii” (2009), „Telefonul de noapte, „Punti catre semeni”, Martorii lui Seninu’” (2002), „Jurnalul unui razvratit“ („Capcana“, vol. I, „Rezervatia“, vol. II, „Evadarea“, vol. III) (2007-2008), ”Dragostea si bunele maniere” si „Sagetati de cupidon” (2006), „Calatorind spre varful fiintei mele” (1993).

In 2003, i s-a conferit Ordinul Ziaristilor, clasa I Aur, de catre Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, pentru intreaga activitate jurnalistica si pentru infiintarea si impunerea in peisajul editorial romanesc si international a brandului editura "Casa Radio".

In anul 2004, Sebastian Sarca a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler – „Promovarea culturii” pentru performantele obtinute in calitate de director al Editurii „Casa Radio” si al Revistei Radio Romania, la propunerea Ministerului Culturii si Cultelor, iar in anul 2008 a fost inclus in Enciclopedia Personalitatilor Romanesti, Who is Who.

Bucuresti, 01.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *