metalshow

Fundatia Olimpica Romana si Dedeman au inaugurat noile terenuri de tenis

din cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac, sub sloganul “Performanta 100% romaneasca”

Simona Halep susține noua generație de tenismeni a României

Fundația Olimpică Română a inaugurat două terenuri de tenis pe zgură în cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac. Implementarea proiectului a fost posibilă datorită suportului oferit de către Dedeman, partener al Fundației Olimpice Române.

Astfel, elevii celor peste 60 de școli și licee din sectorul 2 al Bucureștiului se vor putea bucura gratuit de practicarea sportului alb pe două noi terenuri de tenis în cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac. Aceștia vor avea, de asemenea, acces la cursuri de inițiere în tenis.

“În vara anului trecut, atunci când am semnat parteneriatul cu Simona Halep, ne-am luat angajamentul ca pentru fiecare nou magazin Dedeman deschis să construim şi câte un teren de tenis. Cele două terenuri de tenis inaugurate astăzi reprezintă promisiunea respectată faţă de comunitate, în urma inaugurării magazinului Dedeman din B-dul Theodor Pallady. Pentru că susţinem performanţa 100% românească, ne dorim ca tot mai mulţi copii şi tineri să aibă acces, să îndrăgească şi să practice acest sport în bune condiţii şi, de ce nu, ca de pe aceste terenuri să se dezvolte o nouă generaţie de campioni.”, a declarat Dragoş Pavăl, Preşedintele Dedeman.

La eveniment au participat personalități din lumea sportului, care susțin în mod activ dezvoltarea sportului românesc. Printre aceștia s-au numărat: Simona Halep, Ion Țiriac, precum și Andreea Răducan.

“Ne bucurăm să putem oferi noi facilități în cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac. Tânăra generație are nevoie de susținerea noastră pentru a descoperi bucuria practicării sportului cât mai aproape de casă. Mai mult de atât, consider că rezultatul colaborării dintre Fundația Olimpică Română și Dedeman reprezintă o confirmare a faptului că mediul de business poate avea un rol esențial în dezvoltarea sportului alb și a noii generații de tenismeni a României”, a declarat Andreea Răducan, Președinte al Fundației Olimpice Române.

Cu ocazia acestui eveniment, Simona Halep a dezvăluit din secretele succesului său noii generații de tenismeni. Peste 50 de copii au avut ocazia să schimbe mingi și să primească autografe de la cea mai bună jucătoare din istoria tenisului feminin din România.

“Mă bucur să fiu alături de proiectele dezvoltate de către Dedeman pentru sprijinirea sportului și în special a tenisului. Am încredere că aceste noi terenuri, inaugurate astăzi la Complexul Sportiv Ion Țiriac, vor reprezenta o motivație în plus pentru tinerii din sectorul 2 care își doresc să atingă performanța în sportul alb”, a declarat Simona Halep.

Complexul Sportiv Ion Țiriac reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate de Fundația Olimpică Română, sub coordonarea domnului Ion Țiriac. Complexul rezultat în urma modernizării bazei sportive Granitul pune la dispoziție facilități la standarde internaționale: un teren de fotbal omologat FIFA cu 2 stele, un teren multifuncțional pentru minifotbal, handbal, tenis de câmp și tenis cu piciorul, un teren de baschet, precum și două terenuri de tenis pe zgură. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.complexsportiv.ro.

Bucuresti, 16.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *