metalshow

Fundatia non profit Equalis sprijina studentii

in dificultate financiara

Joi, 25 octombrie a.c., ora 10.00,  Fundatia non profit EQUALIS marcheaza oficial lansarea in Romania la Biblioteca Centrala Universitara „Carol I”, printr-un eveniment organizat in cadrul celei de-a patra editii a Zilelor Bibliotecii. Cu acest prilej, Walid Abboud si Ludovic Robert, membri fondatori, alaturi de Denis Penoy, Presedinte, vor oferi informatii cu privire la obiectivele si misiunea Equalis de a sprijini studentii aflati in dificultati financiare, facilitandu-le obtinerea de imprumuturi cu dobanda sociala. „Equalis isi propune sa nu mai lase nici un student din Romania talentat, cu potential, cu viitor, sa fie obligat sa-si intrerupa studiile sau sa le neglijeze – angajandu-se in diverse locuri de munca – si sa-si piarda sensul si rostul in viata. Vrem sa oferim studentilor sansa de a-si continua studiile, contribuind astfel, in timp, la ameliorarea societatii si a calitatii vietii”, afirma Ludovic Robert, membru fondator al Fundatiei.

Beneficiarii vor fi studenti cu un parcurs scolar fara probleme majore si care dau deja dovada de suficienta maturitate si tenacitate pentru a-si finaliza onorabil studiile. Acestia sunt bine integrati in societate si unul dintre principalele lor obiective este sa-si obtina diploma.

Beneficiarii sunt selectionati nu numai pe baza parcursului lor academic, ci si in functie de situatia lor sociala, de proiectul lor de viata si implicarea lor in comunitate. Studentii sunt invitati sa participe la diverse evenimente (conferinte, traininguri) ce contribuie la largirea perspectivei lor; de asemenea, EQUALIS le poate propune efectuarea unui „stagiu civic” de cateva zile intr-un ONG sau serviciu public.

Informatii suplimentare pot fi obtinute vizitand site-ul www.equalis.ro sau la numerele de telefon 021 404 82 79 sau 0727 306 584, persoana de contact: Adriana Barbu.

Bucuresti, 25.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *