free download 78 travel guides written by experts

Fundatia eMAG sustine pentru al doilea an consecutiv organizarea Olimpiadelor Nationale

· Peste 1.300 de elevi din clasele V – XII au participat la Olimpiadele Naționale de Matematică, Fizică și Informatică din acest an
· Prin programul „Hai la Olimpiadă!”, Fundația eMAG a asigurat suplimentarea premiilor oferite participanților și organizarea unor petreceri binemeritate pentru olimpici după concursurile naționale

Fundația eMAG a susținut pentru al doilea an consecutiv Olimpiadele Naționale de Matematică, Fizică și Informatică, la care au participat peste 1.300 de elevi. Aceste acțiuni fac parte din programul „Hai la Olimpiadă!”, dedicat elevilor, studenţilor si profesorilor care performează în educaţie.

La începutul lunii aprilie, cei mai buni elevi din ciclul gimnazial și liceal din țară s-au strâns la Cluj, Sibiu și Pitești unde s-au derulat Olimpiadele Naționale de Matematică, Fizică și Informatică. Fundația eMAG a dorit și în acest an să transforme participarea la Olimpiade într-o experiență plăcută nu numai în ceea ce privește rezultatele remarcabile, ci și recunoașterea performanțelor atinse de către elevi.

„Motivația demonstrată de copii în cadrul acestor concursuri este incredibilă, iar rezultatele obținute de ei ne motivează la rândul nostru să investim în educația lor și să îi ajutăm să își crească pasiunile și aptitudinile”, declară Tudor Vlad, președintele Fundației eMAG.

Fundația eMAG a suplimentat premiile în bani pentru cei care au câștigat medalii sau mențiuni și a asigurat organizarea unor petreceri atractive și interactive, care să contribuie la formarea unei comunități puternice de olimpici atât prin rezultate academice obținute, cât și prin legăturile de prietenie create cu aceste ocazii. În cadrul concursurilor naționale, elevii au participat și la proba de baraj pentru calificarea în lotul extins dedicat Olimpiadelor Internaționale. Loturile, compuse din câte aproximativ 30 de elevi, vor intra într-o perioadă intensivă de pregătiri și examinări, în urma căreia vor fi stabilite loturile finale de 4-6 olimpici.

Olimpiadele Internaționale vor avea loc în luna iulie a acestui an:
· concursul de Matematică va avea loc la Cape Town, Africa de Sud în perioada 3-13 iulie 2014
· concursul de Informatică se va desfașura la Taipei, Taiwan în perioada 13-20 iulie 2014
· concursul de Fizică va avea loc la Astana, Kazakhstan, 13-21 iulie 2014

Partenerii Fundației eMAG pentru programul „Hai la Olimpiadă!” din 2014: Conviv Media, HP România, Network One Distribution și SmartPoint.

Mai multe detalii despre activitatea Fundației eMAG sunt disponibile pe site.

Bucuresti, 23.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *