metalshow

Fundatia ECDL sustine European e-Skills Week 2010 promovand e-aptitudinile pentru viitorul Europei

Fundatia ECDL sustine campania European e-Skills Week 2010 urmarind sa evidentieze importanta e-aptitudinilor pentru viitorul Europei.

Aceasta campanie de informare pan-europeana promoveaza e-aptitudinile catre publicul larg, studenti, tineri profesionisti si catre organizatiile mici si mijlocii subliniind gama larga de oportunitati pe care o prezinta locurile de munca cu componenta IT&C, pentru a incuraja o integrare mai ridicata a studiilor si carierelor in IT. Campania acopera 20 de tari europene si va ajunge la peste 300.000 de oameni.

Fundatia ECDL saluta aceasta noua initiativa a Comisiei Europene si reprezinta un jucator pan-european activ al campaniei. Autoritatile publice, companiile IT&C, societatile informatice, scolile, la fel ca si partenerii nationali ai Fundatiei ECDL deja organizeaza activitati in intreaga Europa, care vor culmina cu o serie de activitati in saptamana 2-6 martie 2010.

“Astazi e-aptitudinile si competentele digitale sunt esentiale pentru toti europenii – aceasta campanie ii ajuta pe oameni sa reuseasca sa profite de beneficiile IT&C prin dezvoltarea constientizarii importantei e-aptitudinilor pentru locul de munca, a invatarii pe intreg parcursul vietii si a comunicarii interpersonale in lumea digitala. Fundatia ECDL ramane angajata in construirea unei Europe digitale integrate pentru toti cetatenii”, a spus Damien O’Sullivan, Director Executiv al Fundatiei ECDL.

Asociatia pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatii din Romania – ATIC va participa in calitate de membru al Consiliului European al Societatilor Profesionale de Informatica – CEPIS la initiativa European e-Skills Week 2010

Pentru mai multe Informatii referitoare la activitatile acestei saptamani din Romania  sau pentru a afla cum va puteti implica, vizitati e-Skills Week website (//eskills-week.ec.europa.eu/web/guest/home ).

European e-Skills Week este coordonata de DIGITALEUROPE si European Schoolnet in numele Comisiei Europene.

Bucuresti, 02.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *