free download 78 travel guides written by experts

Fundatia DentalMed, primul fond de caritate al unei clinici stomatologice de lux din Romania

DentalMed, cea mai performantă clinică de stomatologie din România, la nivel tehnologic și al echipei de specialiști, s-a alăturat demersului Fundației Principesa Margareta a României (FPMR), pentru sprijinirea tinerilor artiști români, prin acordarea unor burse, în cadrul proiectului național Tinere Talente. Fundaţia Principesa Margareta a României (FPMR) a organizat în data de 25 octombrie, la Ateneul Român, a V-a ediţie a Concertului Regal caritabil în beneficiul programului Tinere Talente, avându-l ca invitat special pe violonistul Alexandru Tomescu cu vioara Stradivarius Elder-Voicu, acompaniat de ansamblul Stradivarius dirijat de Gabriel Bebeșelea. Concertul are loc anual cu ocazia aniversării Majestăţii Sale Regele Mihai I, în prezenţa Familiei Regale a României.

Este primul proiect prin care DentalMed susține acțiunile caritabile ale Fundației Principesa Margareta a României (FPMR). În luna februarie a anului viitor un juriu de specialitate format din cei mai reputați artiști plastici și muzicieni români va selecta următoarea generație de bursieri Tinere Talente ai Fundației Principesa Margareta a României, cu sprijinul DentalMed.

“Reunirea forțelor celor două organizații, pe de o parte prestigiul și experiența clinicii DentalMed, pe de altă parte tradiția de înalte valori morale și capacitatea social catalizatoare a Fundației Principesa Margareta a României, reprezintă o garanție în alegerea tinerilor artiști, a copiilor, precum și a altor categorii care vor face parte din proiectele viitoare pe care intenționăm să le derulăm împreună”, declară Dragoș Popescu, fondator și General Manager DentalMed.

Începând cu anul 2013, proiectele caritabile susținute de Clinica DentalMed vor fi desfășurate prin intermediul Fundației DentalMed. Aceasta va fi prima fundație caritabilă din România susținută de o clinică stomatologică și va avea ca scop sprijinirea artelor și a tinerilor artiști

români, precum și ajutorarea copiilor defavorizați, prin efectuarea unor tratamente dentare de ultimă generație, executate de o echipă internațională de medici specialiști. Demersul comun al Clinicii și al Fundației DentalMed se conturează în jurul ideii de a aduce un zâmbet pe chipul copiilor și al tinerilor speciali din România.

“Am ales să susținem artiști talentați aflați la început de carieră pentru a dovedi lumii întregi că tinerii români sunt înzestrați cu o sensibilitate de excepție. Dorim să contribuim la formarea și afirmarea tinerilor acordându-le nu doar sprijinul financiar necesar, dar și pe cel emoțional, arătându-le prin exemplul propriu că performanța nu are limite și că în orice domeniu se pot atinge culmi care nu țin cont de naționalitate sau de locul geografic. Credem că talentul și profesionalismul nu au granițe” declară Răzvan Popescu, fondator și Director de Dezvoltare DentalMed.

Fondurile pentru susținerea activităților Fundației DentalMed vor fi obținute prin eforturile Clinicii stomatologice DentalMed, prin implicarea echipei interne de medici și din donațiile pacienților DentalMed care doresc să se alăture acestor acțiuni, iar proiectele Fundației vor fi anunțate începând cu anul 2013.

Bucuresti, 30.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *