metalshow

Fundatia DAISY HOPE va invita la “CRACIUNUL ANIMALELOR”

Fundatia Daisy Hope va invita in data de 16 decembrie 2006, la Romexpo, pavilionul 26-28, intre orele 11:00-18:00, sa sarbatorim impreuna “Craciunul Animalelor”.

Evenimetul este dedicat persoanelor de toate varstele, care au in comun dragostea pentru animale. Gazdelor evenimentului, Emil Hossu si Catrinel Dumitrescu, li se vor alatura invitatii veniti din strainatate, de la DogTrust & Battersea Dogs Home – Anglia si  Fundatia Brigitte Bardot –  Franta.

„Craciunul Animalelor“, aflat la cea de-a doua editie, este singurul eveniment de acest gen din Romania, ce are ca principal scop gasiera de familii iubitoare pentru animalele fara stapan.. Zeci de pisici si catei va vor astepta, gata sa mearga acasa!

Din programul acestei zile speciale fac parte: concursuri si expozitii canine, momente educative (ce inseamna un animal de companie in familia ta si cum sa-l ingrijesti), parada modei pentru catei, tombole, concerte (Silvia Stefanescu, trupa The Pixels), desene pe fata pentru copii, colinde si multe alte surprize.

“Craciunul este o perioada plina de lumina si bucurie, o perioada in care toti ar trebui sa fim mai buni, mai generosi atat fata de oameni, cat si fata de animale. Oferind un camin unui animal abandonat, salvati o viata si veti primi recunostinta si iubirea lui vesnica”, a declarat Aura Maratas, presedinta Fundatiei Daisy Hope.
Persoanele care vor adopta un animalut vor primi pentru acestea un certificat de adoptie, un carnet de sanatate, cu vaccinarile la zi  si un “trusou”  format din hrana, un castron pentru mancare si o lesa.

Parteneri: Nestle Purina, Romexpo.
Sponsori: Porche Romania, Giotto Advertising, Best Print, Silvarom, Lemarco, Bayer, Advantix, Fundatia Brigitte Bardon, Innovet, Animal Food, Rolem, Animax, Nesquick, Drontal Plus, Sound – Grup coral, Rendez Vous, The Pixeles, Fundatia Culturala Pheonix, Extrucan.

Parteneri media: Sapte Seri, Kiss FM, Lumea Femeilor, Vivid, Cream of the Crop, Petmania, Dog Magazin, Pisica, Animalutze.com.

Bucuresti, 14.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *