free download 78 travel guides written by experts

Fundatia “Copii in Dificultate” strange fonduri

în cadrul unui eveniment de elită, cu ocazia Sărbătorilor Pascale,

Fundaţia ”Copii în dificultate”, cu sprijinul Kinder Joy, organizează pe data de 19 aprilie evenimentul de caritate “De la copii pentru copii“, la care sunt invitate celebrităţi ale lumii culturale şi mondene, precum şi importanţi oameni de afaceri. Gazda evenimentului va fi omul de televiziune Lucian Mândruţă. Totul a pornit de la cadoul primit cu ocazia Sărbătorilor Pascale de Fundaţia ”Copii în dificultate”: 50 de ouă supradimensionate (înalte de 1,10 m şi cu diametrul de 60 de cm), pictate de copii din 50 de grădiniţe bucureştene, în cadrul proiectului “De Paşte, Kinder Joy vine la voi!”. Super Ouăle primite în dar – adevărate opere de artă – vor fi scoase la licitaţie în cadrul evenimentului caritabil.

Evenimentul “De la copii pentru copii“, moderat de Lucian Mândruţă, are ca scop strângerea de fonduri în beneficiul Fundaţiei “Copii în dificultate” şi are loc pe 19 aprilie la Crowne Plaza, sala Valahia. Distinşii invitaţi vor licita pentru Super Ouăle pictate de la Kinder Joy, suma de bani care va rezulta fiind de mare ajutor pentru cei 1000 de copii aflaţi în îngrijirea Fundaţiei “Copii în dificultate”.

“Dorim să mulţumim, atât în numele fundaţiei cât şi al copiilor de care ne ocupăm, pentru sprijinul mărinimos pe care Ferrero România prin Kinder Joy ni l-a acordat în organizarea acestui eveniment. El reprezintă un pas important pentru eforturile Fundaţiei “Copii în Dificultate“ de a face cunoscute publicului larg drepturile celor mai puţin favorizaţi de soartă. Prin acest proiect putem dovedi că parteneriatele pot aduce schimbări semnificative în viaţa comunităţii şi că în ciuda dificultăţilor economice cărora le facem faţă cu toţii, societatea civilă nu ramâne nepăsătoare la nevoile unor oameni care încă de la o vârstă fragedă au nevoie disperată de atenţia şi grija celorlalţi “, a declarat Valentina Zaharia, Director Dezvoltare Fundaţia “Copii în Dificultate“.

“Copii în Dificultate“ este o organizaţie non-profit, sucursală a Fundaţiei "Children in Distress" din Marea Britanie, care se străduieşte să ofere dragoste şi îngrijire profesională copiilor abandonaţi, suferinzi de diverse boli. Fundaţia “Copii în dificultate” operează în cele 6 centre ale sale din Bucureşti, Piteşti, Cernavodă şi Curtea de Argeş şi este auditată an de an, dovadă clară că banii obţinuţi din sponsorizări şi finanţări se folosesc în proporţie de sută la sută în interesul copiilor pe care îi îngrijesc. "Astăzi, în România CID îngrijeşte copii de toate rasele şi religiile. Noi credem că este foarte important ca munca noastră să treacă dincolo de limitele artificiale impuse de etnie şi confesiune, în scopul de a putea vindeca, câteodată, de a ajuta, deseori şi a alina, întotdeauna! ", a afirmat Alisdair Barron, Preşedintele Fundaţiei “Copii în Dificultate“ investit în 2006 de Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, drept recunoaştere pentru ceea ce a făcut în beneficiul copiilor din România. In Romania, Ambasadorul Fundaţiei este Amalia Năstase, soţia tenismanului Ilie Năstase.

Bucuresti, 21.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *