free download 78 travel guides written by experts

Fundatia CiD lanseaza programul de adoptii spirituale “Bun Venit în Familia CiD”

Fundatia Copii în dificultate" (CiD) este o familie. Mult mai numeroasa decât toate celelalte pe care le cunoastem. Si cu mult mai multe greutati. Cu toate acestea, familia CiD se sprijina pe fericire si pe bucurie, la fel ca noi. Aseara Fundatia CiD a organizat evenimentul "Bun venit în Familia CiD". Gazda manifestarii a fost Amalia Nastase, ambasadorul Fundatiei. Celebritati din lumea mondena, importanti oameni de afaceri si politicieni prezenti la eveniment, printre care primul ministru Calin Popescu Tariceanu si sotia, Ion Tiriac, Nadia Comaneci, Ilie Nastase, Mihaela Radulescu, Mihaela Geoana, Cristiana Copos, Camelia Sucu, Daciana Sârbu, Mihaela Tatu, Florin Chilian au devenit membri ai familiei CiD. Ei au înfiat spiritual copii ai Fundatiei CiD pentru care viata nu a fost prea darnica. În cadrul reuniunii de aseara s-a dat startul unui program de adoptii spirituale si oricine îsi doreste sa devina membru al Familiei CiD poate afla mai multe detalii de pe site-ul www.cid.org.ro <//www.cid.org.ro/>  poate trimite un e-mail la bucuresti@cid.org.ro sau poate face o donatie în contul RO12 BRDE441SV20937824410, deschis la BRD Suc. Decebal.

"Inspirata de adoptiile la distanta, menite sa-i ajute pe copiii din lumea a III-a, m-am gândit ca în acelasi fel ne putem ajuta si noi copiii cu probleme. Pe ai nostri ne-am obisnuit sa-i lasam în grija strainilor care sa ni-i îngrijeasca si sa-i finanteze. Dar ceea ce noi trebuie sa întelegem este ca ei sunt ai nostri, sunt responsabilitatea noastra. Parinte fiind îi multumesti în fiecare clipa lui Dumnezeu ca ti-a dat un copil sanatos, dar, la fel de bine pruncul tau ar fi putut avea Spina bifida, paralizie cerebrala sau o boala rara degenerativa. O astfel de situatie te face sa vezi altfel lucrurile. Haideti sa învatam sa ne pese de semenii nostri", a declarat Amalia Nastase.

"Copii în Dificultate" este o organizatie non-profit, sucursala a Fundatiei "Children in Distress" din Marea Britanie, care se straduieste sa ofere dragoste si îngrijire profesionala copiilor abandonati, suferinzi de diverse boli. Fundatia "Copii în dificultate" opereaza în cele 6 centre ale sale din Bucuresti, Pitesti, Cernavoda si Curtea de Arges si este auditata an de an, dovada clara ca banii obtinuti din sponsorizari si finantari se folosesc în proportie de suta la suta în interesul copiilor pe care îi îngrijesc. "Astazi, în România CID îngrijeste copii de toate rasele si religiile. Noi credem ca este foarte important ca munca noastra sa treaca dincolo de limitele artificiale impuse de etnie si confesiune, în scopul de a putea vindeca, câteodata, de a ajuta, deseori si a alina, întotdeauna! ", a afirmat Alisdair Barron, Presedintele Fundatiei "Copii în Dificultate" învestit în 2006 de Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, drept recunoastere pentru ceea ce a facut în beneficiul copiilor din România.

"Fundatia CiD ajuta copiii sa zâmbeasca, sa vorbeasca, sa mearga, sa se bucure de fiecare clipa a copilariei. Copiii în dificulate nu sunt diferiti, au doar nevoie de ajutorul nostru ca toate lucrurile simple sa se întâmple si pentru ei. Proiectul initiat în aceasta seara ne va ajuta sa aducem bucurie în vietile lor. Când ajuti, cineva zâmbeste", a spus Vali Zaharia, Director Executiv al Fundatiei CiD.

Bucuresti, 15.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *