free download 78 travel guides written by experts

Fun Planet se muta la parterul Plaza Romania

Locul de joacă este temporar amplasat la parterul mall-ului, ocupând o suprafaţă de 257,9 de metri pătraţi. Primii copii care vin la Fun Planet din Plaza România în weekendul 8 – 9 august vor beneficia de intrare gratuită şi cadouri.

Fun Planet, locul de joacă din Plaza România, a fost relocat temporar la parterul mall-ului şi redeschis pe 3 august. Suprafaţa sa este acum de 257,9 de metri pătraţi. În weekendul 8 – 9 august, cu ocazia inaugurării, primii 10 copii vor putea intra gratuit la locul de joacă, unde îi aşteptă şi cadouri.

Locul de joacă Fun Planet din Plaza România este construit după conceptul "Jungle", oferind nenumărate modalități de distracție copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani. Mai mult, el este dotat cu tobogane, labirinturi, piscine cu bile, perete de cățărare, trambulină și, mai ales, cu o tiroliană. Toate acestea sunt concepute pentru distracția și buna dispoziție a celor mici. Fun Planet este supravegheat de personal calificat, iar părinții nu sunt nici ei uitați, având posibilitatea de a lua loc la mese și de a privi joaca juniorilor.

Relocarea Fun Planet face parte din strategia de modernizare a Plaza România.

Bucuresti, 04.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *