free download 78 travel guides written by experts

Fuji Heavy Industries lanseaza un site dedicat Salonului Auto de la Geneva

· Subaru dezvăluie imaginea teaser a “Boxer Sports Car Architecture”

Fuji Heavy Industries(FHI), producătorul maşinilor Subaru, a anunţat lansarea oficială a unui website dedicat celei de-a 81-a ediţii a Salonului Auto Internaţional de la Geneva. Zilele rezervate presei sunt 1 şi 2 martie, în timp ce publicul larg va putea admira exponatele în intervalul 3 – 13 martie 2011.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de anul acesta, FHI a dezvăluit o imagine teaser a “BOXER Sports Car Architecture”. Această apariţie tehnologică este un unicat ce va fi prezentat la Geneva sub denumirea de „Subaru Rear-Wheel Drive Sports Car Technology Concept”.

“BOXER Sports Car Architecture” reprezintă conceptul Subaru Rear-Wheel Drive Sports Car dezvoltat în prezent în alianţă cu Toyota Motor Corporation. Bazat pe o platformă complet nouă, autoturismul cu tracţiune spate va utiliza propulsoarele Boxer cu cilindri dispuşi orizontal-opus, oferind caracteristicile şi tehnologia mărcii Subaru.

Website-ul dezvoltat de FHI(//www.subaru-global.com/home.html) a fost inaugurat astăzi la orele 16.00. Site-ul va prezenta informaţii de ultimă oră referitoare la Salonul Auto de la Geneva şi va include înregistrarea video a conferinţei de presă susţinute de marca Subaru.

Bucuresti, 22.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *