free download 78 travel guides written by experts

Frumusetile de la Next Top Model isi tin barbatii in lesa

Uite cum au apărut în Mamaia!

Fetele de la Next Top Model, în ipostaze incendiare la Mamaia! Cuşti, bărbaţi şi câini ţinuţi în lesă, săruturi simulate, ţinute negre extrem de sexy, astfel au apărut frumoasele concurente, tăind răsuflarea tuturor celor prezenţi. Deşi sunt încă novice în tainele catwalk-ului, fetele au reuşit să pună în scenă un adevărat spectacol şi, mai mult, au profitat de această ocazie pentru “a se răzbuna pe toate javrele din viaţa lor”, cum a mărturisit una dintre concurente. Joia aceasta, de la 20.30, fetele de la Next Top Model vor aprinde cu siguranţă imaginaţia tuturor bărbaţilor într-o prezentare incredibilă semnată Cătălin Botezatu.

Cu toate că sunt abia la început de drum, Cătălin Botezatu le-a confruntat pe frumoasele tinere de la Next Top Model cu o provocare uriaşă, FashionTv Summer Festival Mamaia. O parte dintre domnişoare au avut ocazia de a prezenta chiar pentru mentorul lor, celebul designer dându-le şansa de a fi protagonistele unui show în toată puterea cuvântului. Fetele au îmbrăcat ţinute spectaculoase, intrând în scenă cu bărbaţi ţinuţi în lanţuri metalice.

“M-am răzbunat pe băiatul acela pentru toate javrele din viaţa mea, a spus una dintre concurente care a trebuit să pună la pământ un manechin, trăgându-l de lanţuri. M-am bucurat foarte mult, am avut o satisfacţie extraordinară şi m-am simţit foarte bine acolo. L-am chinuit de-a dreptul în toate felurile în care am putut. A fost sclavul meu, l-am dominat şi mă simt extraordinar.”

Alte concurente au întâmpinat însă probleme pe catwalk, Lavinia povestind că şi-a scăpat băiatul din lesă.

“Am avut un băiat care a trebuit să alerge în patru labe şi l-am scăpat din lesă, dar m-am aplecat şi l-am luat pozând. Sper că a fost bine” spune Lavinia.

Cum a decurs spectaculoasa prezentare şi de ce alte provocări au mai avut parte frumoasele concurente, rămâne de văzut joi, de la 20.30, la Next Top Model.

Bucuresti, 03.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *