free download 78 travel guides written by experts

Frumusetea se vede la Antena 1

Next Top Model II a luat startul în forţă aseară

800.000 de telespectatori au urmărit comentariile acide ale designerului Cătălin Botezatu

Frumuseţea a urcat pe catwalk aseară, odată cu startul celui de-al doilea sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu. 16 tinere frumoase, cu aptitudini de model au intrat în cursa pentru celebritate. 800.000 de telespectatori au urmărit aseară comentariile acide ale celebrului designer Cătălin Botezatu.

După succesul înregistrat cu cele două sezoane Burlacul, Next Top Model şi Burlăciţa, celebrul designer român Catalin Botezatu continuă seria proiectelor de televiziune de mare succes de la Antena 1 cu cel de-al doilea sezon al supershow-ului Next Top Model, care a luat startul în forţă aseară. Telespectatorii au putut urmări imagini savuroase din Caravana Next Top Model, care a făcut înconjurul ţării, poposind în şapte dintre cele mai importante oraşe.

Având în faţă ascensiunea profesională a protagonistelor primului sezon, peste 8.000 de tinere s-au prezentat la castingul Next Top Model by Cătălin Botezatu, convinse că pot deveni următorul top model al României şi că pot câştiga miza fabuloasă pusă în joc de agenţia MRA Models: un contract în valoare de 70.000 de euro.

Aproape 800.000 de telespectatori din mediul urban au urmărit aseară momentul în care celebrul designer Cătălin Botezatu comenta acid prestaţia unei pretendente la titlul de Next Top Model al României. Fie că a fost vorba de capitală, sau de celelalte oraşe din ţară, Bacău, Braşov, Constanţa, Craiova, Timişoara sau Cluj, mii şi mii de tinere, care de care mai frumoase şi mai emoţionate, au luat cu asalt caravana Next Top Model by Cătălin Botezatu. Astfel, nu au lipsit momentele emoţionante, intriga şi suspansul, presărate din plin de lacrimi, fie ele de bucurie sau de tristeţe, care au făcut deliciul publicului spectator.

De săptămâna viitoare, în fiecare joi, de la 20:20, Next Top Model By Cătălin Botezatu dă startul către celebritate. Glamour, provocări inedite, experienţe înfricoşătoare, călătorii exotice, adrenalină, locaţii emblematice, trăiri intense, obstacole nebănuite, eşec, resemnare şi izbândă sunt doar câteva dintre ingredientele asumate de protagonistele Next Top Model la momentul îmbarcării în cursa către celebritate.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 15 septembrie 2011

Bucuresti, 16.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *