free download 78 travel guides written by experts

Frumusetea se invata duminica, la TVR 1

Despre cum să fii frumoasă, cu Romaniţa Iovan şi Dana Sota, la TVR 1

Duminică, 15 noiembrie 2009, ora 14.40, la TVR 1, Julia Nahmany le va spune telespectatorilor care aleg să urmărească emisiunea „Transformarea” că frumuseţea se învaţă!

Sunt persoane care, la 20 – 22 de ani, arată de 35 şi persoane care, la 45 – 50 de ani, arată tot de 35. Invitatele Juliei, Romaniţa Iovan şi Dana Sota, ne vor oferi sfaturi şi sugestii pentru a ne menţine frumuseţea şi sănătatea pentru mai mult timp. Doamnele pot afla care sunt trucurile de care se pot folosi pentru a nu arăta mai bătrâne decât sunt, pentru a fi mereu în formă, dar şi cum să se îmbrace şi să se macheze pentru a nu fi considerate„eterne şcolariţe”.

Tot în cadrul emisiunii „Transformarea”, fouă femei care nu mai aveau încredere în propria frumuseţe, Alina şi Maria (de 30, respectiv 51 de ani), vor învăţa de la stiliştii emisiunii că sunt frumoase dacă adoptă ţinuta potrivită, machiajul şi coafura adecvate.

Nu vor lipsi nici previziunile astrologice pentru săptămâna următoare, oferite de specialista emisiunii, Mariana Cojocaru.

Bucuresti, 12.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *