metalshow

Frizer hi-tech pentru acasa

Philips lansează pe piaţa românească noua gamă de maşini de tuns Hair Clipper Pro

Începând cu luna martie, Philips aduce pe piaţa românească noua gamă de maşini de tuns Hair Clipper Pro, cu modelele QC5350, QC5345, QC5339, special construite pentru a te ajuta să abordezi stilul pe care ţi-l doreşti. Sunt uşor de folosit şi te scutesc de drumul la frizer, costisitor uneori, atât ca timp, cât şi ca bani. Îţi oferă flexibilitate, deoarece le poţi folosi oricând şi oriunde.

Noile masini de tuns de la Philips au pieptene care urmăreşte conturul, oferindu-ţi comoditate în utilizare. Au 38 de setări de lungime până la 40 mm, cu reglare din milimetru în milimetru şi funcţie Zoom, care asigură o reglare uşoară a lungimii. Astfel, precizia oferită este maximă. Pentru o curăţare sporită, noile maşini de tuns de la Philips sunt complet lavabile. Funcţionează cu sau fără fir, având o baterie îmbunătăţită faţă de gama anterioară, pentru a-ţi permite o durată de utilizare mai mare, libertate maximă de mişcare şi timp de încărcare mic.

Maşina de tuns Philips QC5350, vârful de gamă, este combinaţia perfectă între pecizie, putere şi noi tehnologii pentru a garanta rezultate profesioniste, la tine acasă, de fiecare dată.

Îţi oferă o tunsoare de maximă precizie şi uşor de obţinut. Pentru mai mult control, pieptenii au ghidaje reglabile. De asemenea, pe lame şi pe piepteni, muchiile sunt rotunjite pentru a evita zgârierea pielii. Astfel, procesul se desfăşoară în perfectă siguranţă pentru tine.

Pentru a putea seta mai uşor lungimea dorită, maşina de tuns are afişaj LED, iar datorită indicatorului de încărcare vei şti întotdeauna care este nivelul de încărcare al bateriei.

Este foarte uşor de întreţinut datorită faptului că este lavabilă, lamele sunt din oţel inoxidabil, cu ascuţire automată, şi nu necesită un proces de întreţinere special.

Se încarcă rapid, în doar 1 oră, iar timpul de funcţionare este de 60 minute.

Maşina de tuns Philips Hair Clipper Pro QC5350 nu vine singură. Alături de ea vei găsi o perie de curăţat şi instrumente de frizerie (pieptene şi foarfece), iar atunci când nu o foloseşti, o poţi păstra în siguranţă în gentuţa specială.

Preţuri:
Philips Hair Clipper Pro QC 5350 – 250 lei fara TVA
Philips Hair Clipper Pro QC 5345 – 177 lei fara TVA
Philips Hair Clipper Pro QC 5339 – 177 lei fara TVA

Bucuresti, 23.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *