free download 78 travel guides written by experts

FrieslandCampina vinde divizia independenta de inghetata Napoca catre Unilever

FrieslandCampina, unul dintre cei mai importanţi producători de lactate de pe piaţa din România, anunţă astăzi vânzarea operaţiunii de îngheţată Napoca către Unilever, unul dintre cei mai mari producători de produse de larg consum din lume. Achiziţia este în proces de aprobare de către Consiliul Concurenţei.

FrieslandCampina România va continua producţia de îngheţată pentru Unilever România în fabrica Napolact din Cluj-Napoca. Produsele Napoca vor fi integrate în portofoliul Unilever de îndată ce tranzacţia este aprobată de Consiliul Concurenţei.

Un număr de 29 de angajaţi Napoca vor face parte din noua operaţiune condusă de Unilever. Aceştia vor beneficia de suportul departamentului de resurse umane din cadrul Unilever, în toate procedurile oficiale.

Napolact va continua să fie unul din brandurile cheie în portofoliul de produse lactate al FrieslandCampina, tranzacţia realizată nu va afecta în niciun mod operaţiunile cu privire la partea de lactate sau brandul Napolact.

Ian Gearing, Managing Director al FrieslandCampina România, a declarat că este mulţumit de tranzacţia realizată, deoarece va permite managementului companiei să se concentreze pe dezvoltarea portofoliului de produse lactate pe plan local. Acesta a adăugat că înţelegerea realizată este benefică pentru ambele părţi implicate, deoarece oferă siguranţă angajaţilor care au ajutat la construirea brandului. Totodată, acesta este încrezător că divizia de îngheţată nu ar fi putut avea un administrator mai bun decât Unilever, lider la nivel global pe acest segment.

Bucuresti, 24.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *