free download 78 travel guides written by experts

Fresenius NephroCare Romania inaugureaza primul centru privat de dializa din Brasov

* Incepand din acest sezon de iarna, Brasovul este inclus in Programul International „Dializa de Vacanta” Fresenius NephroCare

Fresenius NephroCare Romania, liderul national al serviciilor medicale private de dializa, a inaugurat primul centru privat de dializa din judetul Brasov. Cu o capacitate de 180 de pacienti tratati prin hemodializa, centrul dispune de 30 de masini de dializa si un personal medical profesionist, din care fac parte 4 medici nefrologi si 20 de asistenti medicali. Centrul va fi inclus in Programul International „Dializa de Vacanta” Fresenius NephroCare, prin care vor putea fi tratati prin hemodializa pacienti romani sau straini, veniti in vizita in Brasov. Investitia in amenajarea si dotarea centrului se ridica la valoarea de aproximativ 800.000 de euro.

„Vreau sa il felicit pe Dr. Radu Macaveiu, seful de sectie al clinicii Fresenius din Brasov, pentru ca a format o echipa medicala performanta, care poate indeplini cu succes standardele europene de tratament si standardele internationale Fresenius NephroCare. De mai bine de 14 ani, a reusit sa asigure un status foarte bun al pacientilor din Brasov, care sunt nevoiti sa urmeze aceasta procedura vitala”, a declarat Dr. Alexandru Ciolan, Director General Fresenius NephroCare Romania. „Vreau sa subliniez faptul ca toate centrele Fresenius sunt dotate cu echipamente si materiale de ultima generatie”.

„Incepand din acest sezon, pacientii hemodializati, care pana acum nu puteau pleca in vacanta, intrucat depindeau de tratament, au posibilitatea sa evadeze in frumusetea Brasovului si totodata sa trateze la cele mai inalte standarde de calitate”, a completat Dr. Ciolan.

Programul „Dializa de Vacanta”, desfasurat pentru prima oara in perioada mai-septembrie 2008, la Centrul de Dializa Fresenius Constanta, le permite celor care sufera de afectiuni ale rinichilor si care doresc totusi sa plece in vacanta sa isi continue programul de dializa, care reprezinta o procedura vitala. In viitor, programul va fi extins si catre Oradea (turism balneoclimateric), Suceava (turism cultural), Bucuresti si Iasi (business). Obiectivele principale ale proiectului sunt asigurarea unei mai bune mobilitati pacientilor din Romania si totodata atragerea de turisti straini. El este implementat de asemenea la nivel international, prin Grupul Fresenius Medical Care.

Bucuresti, 16.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *