free download 78 travel guides written by experts

Frederic Beigbeder la Bucuresti

"Iartă-mă!… Ajută-mă!…"
lansare de carte, lansarea unei colecţii, lansare de film

PROGRAM:
VINERI 26 octombrie:
17.00 Şedinţă de autografe, Librăria Cărtureşti,
Arthur Verona nr. 13
20.00 Premieră în România, proiecţia filmului "99f",
Institutul Cultural Francez, Cinematograful "Elvira Popescu", Bd. Dacia, nr. 77 Lansare de carte
"Iartă-mă!… Ajută-mă!…"
În vineri 26octombrie, autorul francez Frédéric Beigbeder va fi la Bucureşti pentru lansarea ultimei sale cărţi: "Iartă-mă!… Ajută-mă!…".
 
Cartea este o continuare a romanului "199 000 lei": acelaşi personaj, Octave Parango, iese din închisoare (unde îl lăsăm la sfârşitul romanului "199 000 lei"/ "99 francs") pentru a se  ocupa de campania publicitară a partidului comunist din 2002 şi a anima o emisiune de 99 de zile. Fascinat însă de Rusia, de imaginea unei ţări nesfârşite, în care la fiecare pas întâlneşti fete frumoase şi camarazi de votcă, Octave acceptă meseria de talent scout, mai exact el racolează fetişcane, posibile top-modele pentru campaniile  publicitare din Franţa. Meseria visată! Plătit de o agenţie de  manechine, Octave abordează cele mai "bune" fete, pentru a le alege  pe acelea, puţine, care devin etalon de frumuseţe în revistele  mondene…

"Cel mai bun roman al lui Beigbeder de până acum." Magazine littéraire
Frédéric Beigbeder s-a născut în 1965. A fost copywriter la agenţia de publicitate Young and Rubicam, care l-a concediat în urma publicării romanului "99 F".
 
Critic literar pentru revistele Elle, Paris Match, Voici, VSD, Technikart şi emisiunea le Masque et la Plume. A lucrat pentru canalele de televiziune Paris Première şi Canal +.

În limba română au apărut, la Editura Pandora M:"199 000 lei", "Dragostea durează trei ani", "Memoriile unui tânăr ţicnit", "Nuvele sub ecstasy", "Egoistul romantic".

Lansarea unei colecţii

Editura Pandora M imprint al Editurii TREI
 
pariţia acestui titlu va marca relansarea Editurii Pandora M ca imprint al grupului Editoral TREI.
 
Ultimul roman al lui Frédéric Beigbeder va fi primul titlu publicat de noua Editura Pandora M, al cărei concept este acela de FUNKY FICTION.
Titluri în pregătire la Editura Pandora M imprint al Editurii TREI: "Flower-Power Tantra" de Claudia Golea, , "Japiţa" de Helen Walsh, "Jurnalul unei pasari de noapte" de Jay McInerney, "Windows on the World" de Frédéric Beigbeder, "Oameni crunţi"de Dirk Wittenborn.
Lansare de film
Lansarea cărţii va fi însoţită şi de difuzarea în România a filmului "99 francs"
care a rulat pentru prima dată în Franţa în luna septembrie.

Bucuresti, 19.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *