free download 78 travel guides written by experts

Fred Cook, CEO Golin, va coordona Centrul pentru Relatii Publice

strategice al Scolii de Comunicare si Jurnalism USC Annenberg

Fred Cook, CEO Golin, una dintre cele mai prestigioase rețele de PR din lume, a fost numit în funcția de director al Centrului pentru Relații Publice strategice din cadrul Școlii de Comunicare și Jurnalism al University of Southern California Annenberg.

„Este pentru prima dată când un CEO activ devine director al unui centru din USC Annenberg. Suntem încântați să avem o personalitate cu experiența lui Fred în echipa noastră. Entuziasmul și pasiunea lui își vor pune amprenta asupra universității noastre, care are unul dintre cele mai dinamice programe academice dedicat relațiilor publice”, a declarat Willow Bay, directorul Școlii de Jurnalism, USC Annenberg.

„Mi-am petrecut ultimii 30 de ani construind una dintre cele mai de succes companii de PR prin inovaţie și experimentare, iar de anul acesta voi aplica această experiență și la University of Southern California Annenberg. Sunt impresionat de viziunea și de ambiția pe care o au cei de aici”, a spus Fred Cook.

Fred Cook își va continua activitatea de CEO al rețelei Golin, rol din care supervizează dezvoltarea rețelei globale și a business-ului agenției. În timpul mandatului său de CEO, Golin a fost desemnată în nenumărate rânduri Agenția Anului, iar Fred a fost numit unul dintre cei mai puternici oameni de PR din lume. Acum patru ani, Golin schimba sistemul tradițional al agenției cu un nou model de organizare, g4, o matrice care oferă clienţilor o abordare holistică şi expertiză digitală complexă.

„Fred nu a acceptat niciodată conceptul de business as usual, nici în viața personală, nici în cea profesională. Poziția sa la USC Annenberg îi oferă o nouă provocare, din care vor avea de câştigat atât Universitatea, cât și Golin”, a declarat Al Golin, fondator și Președinte Golin.

În 2014, Fred Cook și-a lansat volumul autobiografic Improvise – Unconventional Career Advice from an Unlikely CEO. În paginile cărții, Fred povestește ce a învățat din experiențele trăite, de la perioada petrecută ca marinar pe un petrolier norvegian la cea in care a fost portar al unui hotel de cinci stele.

„Din momentul în care a fost publicată cartea, am discutat cu nenumăraţi studenți din întreaga lume, ceea ce m-a ajutat să le înțeleg și să le apreciez opiniile și așteptările. Ca profesor, sper să reușesc să rezolv măcar o parte dintre acestea”, adaugă Fred Cook.

În primăvara acestui an, Fred Cook a vizitat România și a stat de vorbă cu studenții Universității din București, în cadrul unui eveniment dedicat lansării cărții sale în țara noastră.

Bucuresti, 09.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *