metalshow

FRD Center Romania si Intertek UK va invita la evenimentul

Ethical Sourcing Forum Europe 2007

Factor Regional Development Center Romania (FRD Center) si Intertek UK au placereea sa anunte parteneriatul lor in vederea promovarii cu succes in Romania a evenimentului Ethical Sourcing Forum
(ESF – //www.intertek.com/esf/events/europe/?lang=en).

In cadrul evenimentului Ethical Sourcing Forum Europe 2007 care va avea loc anul acesta la Paris in zilele de 18 si 19 octombrie, se vor aduna profesionisti in domeniul responsabilitatii corporatiei fata de societate – CSR, responsabili cu crearea politicilor, lideri de afaceri si alte persoane cu functii de raspundere, cu scopul de a discuta despre metodele si modalitatile prin care se poate asigura sustinerea lanturilor de distributie pe platforma globala. Printre participantii la editiile trecute se numara companii precum: Danone, Ford Motor Company, IBM, La Senza, Levi Strauss, Mattel, Nordstrom, Polo Ralph Lauren, Starbucks Coffee Company. Orice persoana interesata in imbunatatirea responsabilitatii sociale si de mediu si a eficientei lanturilor de distributie, de la Manageri ai Lanturilor de Distributie, Directori in domeniul Responsabilitatii Corporatiei fata de Societate si Directori de companii la Ofiteri in domeniul Sanatatii si Sigurantei, Manageri de Resurse Umane, Manageri de Achizitii si Specialisti in domeniul Aprovizionarii, nu ar trebui sa lipseasca de la acest important eveniment.

“Cu un interes in crestere din partea marilor companii multinationale de a gasi parteneri pentru productie in Romania si regiunea de Sud-Est a Europei, sourcing-ul etic devine un aspect de o covarsitoare importanta pentru Romania si comunitatea Responsabilitatii Corporatiei fata de Societate. Suntem mandri ca FRD Center este partner al evenimentului
……………………..cont…………………….
 organizat de Intertek in acest an si speram sa facilitam participarea persoanelor relevante din Romania la acest eveniment” a declarat Ioana Jackie Bojor, Director of Business Development in cadrul FRD Center.

ESF reprezinta o initiativa orientata catre actiune in cadrul invatarii continue, pentru persoanele care doresc sa aiba un rol activ in dezvoltarea si implementarea cu succes a practicilor sustinute, sociale si de mediu,  in domeniul lanturilor de distributie.

Platforma ESF aduna si compileaza cunostinte practice despre noi abordari care contribuie la practici sustinute legate de lanturi de distributie, bazate pe proiecte si initiative desfasurate de organizatii implicate in activitatea lantului de distributie din teritoriu.

Impartasind informatii cu factorii responsabili din cadrul lantului de distributie, Ethical Sourcing Forum ajuta la cresterea nivelului de constientizare si faciliteaza intelegerea informatiilor si activitatilor relevante care sprijina dezvoltarea practicilor sustinute legate de lanturile de distributie in intreaga lume.

Printre persoanele care vor lua cuvantul la evenimentul din acest an se numara:

–    Jim Fallon, Lead Corporate Social Responsible Assessor – Boots
–    James Mac – International Institute for the Environment and Development (IIED)
–    Kerstin Born, Executive Director – CSR Europe
–    Tim  Dabson, Director of Responsible Business Initiatives – De Beers 
–    David Holzwarth, Director – FLO-CERT GmbH
–    Lorenz Berzau, Director – The Business Social Compliance Initiative (BSCI)
–    Carsten Schmitz, Senior Project Manager – GTZ
–    Frank Welvaert, Director, CSR Europe & Middle East – Johnson & Johnson Brussels
–    Desta Raines, Compliance Manager – Jones Apparel Group
–    Ariane Thomas, Purchasing Director Supply Chain – L’Oréal
–    Mark  East, General Manager of International Education Division – Microsoft
–    Mike  Loch, Director EHS Strategic Initiatives – Motorola
–    Elise More, Senior Regional Manager EMEA – The Walt Disney Company
–    Gerhard Praetorius, Head of Coordination CSR and Sustainability – Volkswagen

Inregistrarea participarii la acest eveniment se poate realiza on-line la: //www.intertek.com/esf/events/europe/register1/

Bucuresti, 9.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *