free download 78 travel guides written by experts

Frappé din NESCAFÉ Brasero: Un ritual in 3 pasi, gustul verilor racoroase

Ştiai că doar din cafea solubilă îţi poţi prepara un pahar de frappé la tine acasă? Vara asta, NESCAFÉ Brasero îţi dezvăluie reţeta adevăratului frappé care te va energiza şi revigora atunci când temperaturile sunt prea ridicate. Este foarte uşor şi chiar relaxant să-ţi prepari frappé-ul din NESCAFÉ Brasero după gustul tău.

NESCAFÉ Brasero îţi oferă o adevărată experienţă în confortul casei tale pentru că îţi poţi prepara după gust şi imaginaţie un frappé spumos, cremos, cu o textură şi gust  deosebite. Va deveni în mod cert un ritual al după-amiezelor de vară atunci când vrei să stai în casă şi să te revigorezi.

Cum? Nimic mai simplu: cu NESCAFÉ Brasero Mild, NESCAFÉ Brasero Original sau NESCAFÉ Brasero Strong poţi avea în 2 minute un frappé răcoritor şi delicios, chiar la tine acasă. Vei uita de căldura de afară şi vei savura îndelung gustul bun al cafelei reci când navighezi pe net căutând destinaţii de vacanţă sau stai la poveşti cu prietenii.

Shaker-ul, paharul NESCAFÉ, cafeaua preferată şi cuburile de gheaţă sunt aliaţii cu care îţi poţi pregăti un frappé savuros cât ai clipi.

Iată ritualul preparării frappé-ului din NESCAFÉ Brasero aşa cum îl experimentăm noi:

PASUL 1:
Pune în shaker prima parte din ingrediente: 3 linguriţe de cafea NESCAFÉ Brasero (Mild, Original sau Strong) şi 2 linguriţe de zahăr. Nu uita de apă – pentru început doar 2 degete/40ml şi 3 cuburi de gheaţă să te răcorească.

PASUL 2:
Amestecă bine conţinutul din shaker aproximativ 30 secunde.

PASUL 3:
Toarnă conţinutul din shaker în paharul special de frappé adăugând restul de apă (aprox 80ml) şi completându-l cu lapte în funcţie de preferinţă (până la 250ml).

Vei obţine o băutură gustoasă şi extrem de rece care te va menţine în formă, te va răcori şi îţi va încânta simţurile atunci când căldura te topeşte. În plus, va fi gata în mai puţin de două minute, dar îl vei putea savura îndelung, profitând de câteva ore de linişte în confortul casei tale.

NESCAFÉ Brasero Mild, NESCAFÉ Brasero Original şi NESCAFÉ Brasero Strong îţi vor aduce în fiecare după-amiază gustul verilor răcoroase! Încearcă-l şi tu!

Bucuresti, 26.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *