free download 78 travel guides written by experts

Franke Romania – noul client al agentiei Rogalski-Grigoriu

Agenţia de relaţii publice Rogalski-Grigoriu oferă, începând cu luna februarie, servicii de consultanţă şi media relations pentru compania Franke România, lider pe piaţa sistemelor electrocasnice incorporabile de bucătărie.

“Strategia de comunicare propusă de Rogalski-Grigoriu pentru anul 2010 s-a pliat perfect pe obiectivele noastre de business. Echipa propusă de agenţie a demonstrat o bună înţelegere a pieţei de profil şi a nevoilor pe care le resimt potenţialii noştri clienţi şi în consecinţă a propus soluţii creative şi inovatoare pe care le vom implementa împreună. Sperăm ca parteneriatul cu Rogalski-Grigoriu să fie unul de lungă durată, cu beneficii de ambele părţi”, a declarat Ligia Muşat, promotions & designer manager Franke România.

Rogalski-Grigoriu Public Relations va furniza servicii de consultanţă şi media relations pe două direcţii: comunicare corporate şi comunicare de produs pentru toate brandurile aflate în portofoliul Franke România. În plus, echipa de PR va asista clientul şi în implementarea şi derularea campaniilor de PR online.

Bucuresti, 24.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *