metalshow

Fotografiile AGERPRES expuse la OANA-Yonhap Press Photo Exhibition 2015

Cele mai bune fotografii realizate în perioada iulie 2014 – august 2015 de fotografii Agenției Naționale de Presă AGERPRES au fost expuse în cadrul „OANA-Yonhap Press Photo Exhibition 2015”, expoziție organizată la sediul agenției de presă sud-coreene Yonhap, la Seul, în perioada 15-18 noiembrie 2015.

Evenimentul a avut loc cu ocazia celei de-a 39-a reuniuni a consiliului de conducere a Organizației Agențiilor de Presă din Asia-Pacific (OANA), fotografiile AGERPRES urmând a fi publicate într-un album fotografic alături de cele ale agențiilor de presă membre OANA și ale altor agenții de presă invitate.

AGERPRES şi Yonhap au reînnoit în luna iunie a anului acestuia acordul de cooperare, în contextul împlinirii a 25 de ani de relații diplomatice între România și Republica Coreea.

Despre OANA

Organizația Agențiilor de Presă din Asia-Pacific (OANA) a fost înființată în 1961, la inițiativa UNESCO, având rolul de a asigura un schimb direct și liber de știri între agențiile de presă ale unei regiuni locuite de mai mult de jumătate din populația lumii. Organizația reunește 43 de agenții de presă din 35 de țări ale lumii.

Bucuresti, 23.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *