Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

FOTOGEOGRAFICA 2006 editia a X-a

Beneficiind de un puternic impact in randul tinerilor pasionati de arta fotografica si drumetia montana, la editia din acest an FOTOGEOGRAFICA s-au înscris în perioda 1 – 30 aprilie 2006 un numar de 135 de tineri cu peste 600 de lucrari.

Expozitia cu lucrarile selectate va avea loc la Muzeul de Istorie a Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu) in perioada 19 – 28 mai 2006 iar Serile Fotogeografica , in aceeasi perioada , la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti.

Inceput in Facultatea de Geografie a Universitatii Bucuresti, concursul Fotogeografica s-a extins apoi la nivelul Centrului Universitar Bucuresti si,  prin amploarea participarii tinerilor din toata tara, a capatat caracter national inca de la a III-a editie.

Intersectarea cu www.alpinet.org a facut posibila prezentarea Fotogeografica pe internet sub forma expozitiei online a informarii cu privire la calendarul activitatilor din cadrul evenimentului si in acelasi timp a accesului la toate materialele informative privind evenimentul.

Una dintre cele mai valoroase colaborari este reprezentata de sprijinul oferit de catre National Geographic Romania care, incepand cu 2003, a dat un nou impuls Salonului bazat pe emulatia tinerilor fotografi pasionati de domeniul stiintelor naturii si al conservarii patrimoniului natural si cultural.

Tematica concursului, tinuta expozitiei, invitatii de prestigiu si subiectele abordate in dezbateri din domeniile artei fotografice, speologiei, alpinismului si proiectiile de diapozitive (la Serile Fotogeografica)au polarizat de asemenea atentia asupra acestui eveniment. Este un prilej unic in care studenti si tineri din toate facultatile si centrele universitare din tara, participa la singura manifestare de gen cu caracter national.

Va invitam sa votati fotografia preferata in perioada 19 – 26 mai 2006 pe site-ul www.fotogeografica.ro  (site realizat si gazduit de www.alpinet.org) si va atasam intregul program al celei de a X-a editii a  concursului FOTOGEOGRAFICA.

FOTOGEOGRAFICA 2006 editia a X-a:

Organizatori: Autoritatea Nationala pentru Tineret, Agentia pentru Sprijinirea Studentilor,  Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti Clubul Ecologic UNESCO Pro Natura, Muzeul de Istorie alal Municipiului Bucureşti

Parteneri: National Geographic Romania, National Geographic Channel, BCR Asigurari, Societatea Romana de Radiodifuziune, ZITEC, Edelweiss Travel, Reflect – grup media, 24 FUN.

Bucuresti, 16.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *